藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

婚紗展 [複製鏈接]

[quote:4060961e66="Tomato"]第一次影 影到塊面好豬....

第二次用coupon影 影到面無血色 眼袋又大... :em18:

悶悶地都會拎出0黎笑0下 :em17:[/quote]

你唔好咁講啦
你唔講我真係唔知 原來你............. :mrgreen:

[quote:fdf521336a="女"][quote:fdf521336a="Tomato"]第一次影 影到塊面好豬....

第二次用coupon影 影到面無血色 眼袋又大... :em18:

你唔好咁講啦
你唔講我真係唔知 原來你............. :mrgreen:[/quote]

係咪原來我..........面大眼袋大.........哈哈哈....... :em17:

我發現去新天地影 個個女仔個頭都係同一款 我影0個日個個都加pat假曲髮上個頭度....

阿茄 thank you 呀..我阿媽好似咩都唔知咁. 淨係話一定要擺酒.  餅卡呢 d 野. 從來都無同我提過~ 我諗唔使理啦瓜.
===

[quote:0303fb9504="Tomato"]第一次影 影到塊面好豬....

哈哈哈...有無咁誇張呀?? :em17: SORRIE 笑大聲左添~ 係咪睇唔慣自己化濃妝個樣? 我都覺得淡妝好D...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:2c08cd8318="Jess&Burns"]阿茄 thank you 呀..我阿媽好似咩都唔知咁. 淨係話一定要擺酒.  餅卡呢 d 野. 從來都無同我提過~ 我諗唔使理啦瓜.[/quote]

餅卡呢d野 遲d先買啦 每兩月就有一次婚紗展 唔使咁急買住
如果你係美心擺酒 買美心餅卡仲有折添

[quote:5479c70273="女"][quote:5479c70273="Jess&Burns"]阿茄 thank you 呀..我阿媽好似咩都唔知咁. 淨係話一定要擺酒.  餅卡呢 d 野. 從來都無同我提過~ 我諗唔使理啦瓜.[/quote]

餅卡呢d野 遲d先買啦 每兩月就有一次婚紗展 唔使咁急買住
如果你係美心擺酒 買美心餅卡仲有折添[/quote]

好似係78折 唔知呢個係咪已經最抵?! :?:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

大家好呀 我地都係諗住係12月結婚呀 但係因為我地圍數太多啦 都唔知係邊到擺好 我地要擺over30呀 而家暫時係博藝會訂左 但係都唔係最好既地方 但係又怕兩頭唔到岸 周圍都full 所以同佢講到俾5000訂 最後如果真係唔係果到擺都唔使蝕咁多 咁我想問下大家如果咁over30有咩好提議 我唔係咁想酒樓 而我預係5000-6000per table(包酒水) 仲有呀 P女 我都想要個RUNDOWN呀 可以可以俾埋我呀 THANKS A LOT!!!!!!!
:em21: 我地係一家人呀

原來已經講左咁多野.
冇時間上網好慘呀.
d意見都好有用(雖然唔係同我講).
都多謝大家.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

今天去了"九展" 又出左血~   :shock:
找到想book 的酒樓.... 都未full. 遲d book 都無問題...
===

今晚打左幾間酒樓問.
唔係最hot果d.
都係尖沙嘴o既.
十月十一月好多間d星期六都冇喇.
星期日好多都有不過唔知係咪好日.
因為我冇咩所謂.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]