藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4232|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

賽後傳真 1/2 2005年第一次操練! [複製鏈接]

2005年第一次操練,就係今早天寒地凍既天氣下進行。

首先,未開波就有人打.........(sorry) 係放...飛機既Keane同發起人Dracula!(連同其他缺席人士請下次到場時先跑200個圈、500下掌上壓、同1000下Sit-Up)

返去足球場,今日有四個第一次出席既新臉孔,肥度、Man、志(Diedsee's BF)、同Jason(EpSon),(p.s. 有阿志&Jason既加入,RC隊既平均身高即刻高o左幾吋,尤其阿志,簡直高大威猛、甲組身形。)

今日整體有個現象 —— "假期狂歡後遺症",患病者係後生識浦o個D。明顯經過聖誕、除夕party狂歡後,D後生仔都出現疲態(唔講名啦…都係Ed....St...Jo...個D 咁上下la  :mrgreen: ),學生哥同老野就不受影響! 特別上身就有阿Chee、Eric & FD :em12: ,(EdXX都有上身,不過係撞鬼o個隻!)

今天大至分A、B team;
A team (AT): 志、Jason、肥度、Chee、Eric、Grassman(上半場)、[路人甲、乙](下半場)。
B team (BT): Billy、Eddy、FD、Kui、榮仔、Rayman、John、Stephen、Man、Grassman(下半場)。

一開波,AT就係咁禁住BT黎砌,事關AT後防有兩個"姚明"(Jason&志)o係度,前鋒有個朗拿甸"度",加埋個"鐵甲萬能俠"上左身o既Chee。 BT形勢之險就真係..... :em07:  :em07:  :em07: 。 連一直有鋼門之稱o既Eddy都比人"趙"幾粒!唉!  雖然AT形勢係差D,但我覺得FD、榮仔、Billy係踢得唔錯(除FD既OG)。狂歡症最病重o既阿Joxx(但其實佢剛剛傷癒,可以理解)&Edxx,見佢1波上2波、2波再...3................波,但個波已過左咧!

死咧!講咁多,下次落RC實被人尋仇!都係收筆咧!
咁多位!上面我係講下笑咋,我今朝有思覺失調,睇錯姐! :mrgreen:

Remark: 2005第一宗意外發生於Raymond身上,破財兼血光!(撞爛眼鏡! :em14: ) 希望你冇事啦! :wink:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

haha .  :mrgreen:

^^

嘩 :idea:  你的形容傳情又傳神... 妙傳...
尤其係話JASON高大威猛個幾句.... 究竟邊個係JASON咁勁呀 下次記住介紹我識呀!!!! HAHA  :em17:

禽日真係撞鬼 唔係甩腳 就撻Q 仲中埋眉tim... :em18:
Rambler Crest Soccer Club

我真係好想去...可惜臨時要上大陸... :em06:
對唔住咁多位~  :em14:
見過鬼就唔怕黑啦~

尋日踢完波今日腳痛.
可能跑得太多.
又唔知要痛幾耐喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

尋日踢完波今日腳痛.
可能跑得太多.
又唔知要痛幾耐喇.

正常!如果唔係撞親  只係酸痛  今日做多d拉筋  多飲水  沖走體內乳酸  明天便ok

Re: ^^

[quote:f1869640e1="EpSon"]嘩 :idea:  你的形容傳情又傳神... 妙傳...
尤其係話JASON高大威猛個幾句.... 究竟邊個係JASON咁勁呀 下次記住介紹我識呀!!!! HAHA  :em17:[/quote]

JASON 你係唔係有另外一個名叫 "J3_106" or "Jovian"呀?

無喎 只係得EpSon!!!

[quote:16529742e6="EpSon"]無喎 只係得EpSon!!![/quote]

咁奇! :?: 我係一個news group度見到你隻貓!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊