藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

結婚擺酒頭很痛 [複製鏈接]

[quote:f09aef7319="Billy"]
我讚成都應o係新郎果邊諗吓.
佢一定有佢既原因.
你鍾意玩又唔等如人地鍾意同你玩姐.[/quote]

佢係架車到話我地班姊妹玩個d係"碎料"-----伴娘報串 !
咁我地未諗住夜晚玩大佢o羅 點知條粉皮..又呀吱呀左 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

呢個都係一個好經驗.
唔玩得最好事前單聲唔好玩咁大.
以免到時大家唔開心.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

未就係o羅 ! 比d長輩話佢無品 幾落新娘面 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:ff80e35433="BLUE"][quote:ff80e35433="OON"]
我剛講左lee件事比我男朋友聽 佢話將來晤會好似blue同學仔個老公咁無品 !  :em11:
但係佢無話娶個o個一定係我喎 !  :em06:[/quote]

佢講笑o者 ! 都等左你咁多年 又咁怕羞 ! 一定好過我朋友個老公 ![/quote]

佢真係好好心地 ! 可以話愛心爆棚 !  :em04:
JANICE :em11:

[quote:1784056421="BLUE"]未就係o羅 ! 比d長輩話佢無品 幾落新娘面 ![/quote]

咁新娘亞爸,亞媽未好嬲!都未過門就咁落女家面! :evil:  :evil:
比著係我家姐知道, 肯定不歡而散!  :em12:
JANICE :em11:

我都覺得個新郎實在太過份 自己唔玩應該叫班兄弟玩便算吧! 不要攪亂個氣氛.
我亦曾身同感受. 我做朋友的伴娘時 新郎亦是不合作 完全馬夫了事 更甚的是他讀愛的宣言時 話我打串錯新娘個名便不讀 攪到班姊妹無晒"引". (我只是把"e"字打錯了"a"字 浪費了我的心思. :| )
不過 到了做我家姐的伴娘時 情形就唔同了 我姐夫十分樂意玩我地班姊妹的遊戲 班兄弟又玩得 所以大家都玩得好開心 . (最抵死就係我姐夫還想了一些更好玩的遊戲 不過 他說無理由他自己想些遊戲玩自己"姐" - 我家姐向我透露)

[quote:531e0db64f="Billy"]呢個都係一個好經驗.
以免到時大家唔開心.[/quote]

你玩唔玩得,可以幾多級? :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:d8fee1c440="OON"]
但係佢無話娶個o個一定係我喎 !  :em06:[/quote]

Poon 恨嫁恨到出晒面 d 男人會借d 倚唔求婚架 唔好種壞d 男人~
===

[quote:ffbefea6df="grassman"][quote:ffbefea6df="Billy"]呢個都係一個好經驗.
以免到時大家唔開心.[/quote]

你玩唔玩得,可以幾多級? :mrgreen:[/quote]
:em18:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:472bb6ce20="grassman"][quote:472bb6ce20="Billy"]不過小心呀milk佢可能日日煮飯叫你同澄澄去佢度食架. :em12:[/quote]
怕佢有牙! 一於叫澄澄o係佢度住、o係佢度食、o係佢度訓,十八歲時識搵返老豆呀媽就得咧! :mrgreen:[/quote] :em04: ~澄澄~快o的著對鞋仔過黎姐姐到~o錫o錫 :em21:

:em12: