藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Agnes Henry
打印 上一主題 下一主題

我收到rc的最新宣傳單張.... [複製鏈接]

Re: 我收到rc的最新宣傳單張....

[quote:ea88ce624e="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:ea88ce624e="Agnes&Henry"]其中一點:

發展商安排一條來往藍澄灣與青衣的住戶小巴 只需2分鐘車程便可到達. 除了乘地鐵藍澄灣住客也可到區內最大的商場青衣城購物.發展商正向運輸處申請數條綠色專線小巴分別前往尖沙咀葵芳和中環.

即係guarantee有shuttle 出青衣城... 其它就應該唔係shuttle 係公共小巴....

仲有:
683呎c座
逾210平方呎的特大客飯廳....
特大房間 長約14呎闊逾7呎半總面積約100平方呎令睡房靈活多變...

957呎d座
客飯廳面積約240呎....
主人套房連浴室總面積約170平方呎 長約21呎闊約8呎....

哈哈...好似講到勁大....      [/quote]

could   you post it here please?[/quote]

咪住,咪住,乜綠色專線小巴可以過海既咩,
我只知綠色小巴,only for 島內而已,嗱~~~個廣告又老點人啦 :twisted:

係咩係咩.... 唔係喎...你唔記得運輸處成日都叫元朗出香港個d小巴轉做綠色小巴咩..(呢..你記唔記得廖秀冬係個班紅巴大佬慢駛抗議無得行幹線個日講嫁..話綠色小巴有秩序d麻....)..不過..anyway...都未firm......
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

但通常是紅van...先過海喎。
我真係未座過綠van過海。

另,agnes...你地要唔要我地上次合照呀.....
係就pm個e-mail 比我啦。.......
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:83fccd9c86="dick&queenie"]但通常是紅van...先過海喎。

係就pm個e-mail 比我啦。.......[/quote]

我知半夜有綠Van 過海架...

[quote:33c55d0c37="saga"][quote:33c55d0c37="dick&queenie"]但通常是紅van...先過海喎。

係就pm個e-mail 比我啦。.......[/quote]

我知半夜有綠Van 過海架...[/quote]

真的嗎,oh...my sega....you so 英 :em14:  :em14:

[quote:c1e40d22d0="Agnes&Henry"]我冇scanner ar.....>.<[/quote]
用部數碼相機映左佢咪...
post 到上來......
come on~~~~ :em09:

即係咁.....唔係我籍口多多.... 我張memory stick借左俾我亞哥去旅行..... >.<
你唔見我琴日係冇帶相機影相嫁咩.......??

你地試下去百佳..可能有得羅喎....??

^o^

咁多位...真係對不起...
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

另外..唔該晒你d相...不過...henry影到好似漢堡神偷咁.......完全睇唔到上半面部.... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[quote:0cf2bb83bc="saga"][quote:0cf2bb83bc="dick&queenie"]但通常是紅van...先過海喎。

我知半夜有綠Van 過海架...[/quote]

平日都一定有綠Van 過海架,未有地鐵之前,我日日都坐過海的 :mrgreen:

No need to cut it.
You can fold the paper into A4 size and then fax ...