藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SAMSON
打印 上一主題 下一主題

保安問題! [複製鏈接]

樓價升故然之好啦...
但係呢樣野比較長遠同埋好多外圍經濟因素...
所以目前我都係關心吾好俾賊仔光顧先緊要d啦...

[quote:42d5c1c1a5="肥度"]樓價升故然之好啦...
但係呢樣野比較長遠同埋好多外圍經濟因素...
所以目前我都係關心吾好俾賊仔光顧先緊要d啦...[/quote]

無錯 !  :em11: 這個是最關鍵問題 一定要解決 !  :em19:
JANICE :em11:

Yes you're right.
But right now RC at the beginning  got quite a lot of problems need to be solved. For security the first aim to do is 出入都要用智能卡進出. Then the transportation cleaning cable TV club house ..... therefore we need time to cope with.
As the owner of RC we all hope RC to improve in order to achieve "藍澄灣即刻升晒級啦 樓價仲唔升到"把把聲"咩! "

我這幾日發現內園<泳池> 有無人巡查 ?
有一晚大約十點左右 係窗台做功課...睇下個泳池發現有人係個圍牆爬出去向住酒店方向個邊行 !
晤知係保安定係遊客行錯路 !

我有問題想問:

如果有人打爛樓梯於六樓o既玻璃窗 之後走入a 同h 室之間o既平台位置 佢除左可以爬水渠從廚房窗入屋外 有無可能o係平台o既盡頭從大廳o既窗入屋呢?  :roll:
G :em21: P

[quote:330d2b54a4="gp"]我有問題想問:

如果有人打爛樓梯於六樓o既玻璃窗 之後走入a 同h 室之間o既平台位置 佢除左可以爬水渠從廚房窗入屋外 有無可能o係平台o既盡頭從大廳o既窗入屋呢?  :roll:[/quote]
無乜留意個a同h 既問題喎. 要搵日睇睇先...

[quote:c4fee491d0="OON"]我這幾日發現內園<泳池> 有無人巡查 ?
有一晚大約十點左右 係窗台做功課...睇下個泳池發現有人係個圍牆爬出去向住酒店方向個邊行 !
晤知係保安定係遊客行錯路 ![/quote]

哇...吾係咁勁呀 :em07: ....咁妳做緊乜功課呀  :nowords:
我做gym 既時候有留意過永池條走廊久吾久就有保安巡邏!  :em10:

[quote:0ca25fc72e="肥度"]
哇...吾係咁勁呀 :em07: ....咁妳做緊乜功課呀  :nowords:
我做gym 既時候有留意過永池條走廊久吾久就有保安巡邏! :em10:[/quote]

做緊英文功課 因為晤係好識做  所以向窗台望來望去...被我發現有人爬出外面...
但我晤係定係乜水 !  :poor:

[quote:790b38ccd3="gp"]我有問題想問:

如果有人打爛樓梯於六樓o既玻璃窗 之後走入a 同h 室之間o既平台位置 佢除左可以爬水渠從廚房窗入屋外 有無可能o係平台o既盡頭從大廳o既窗入屋呢?  :roll:[/quote]

晤會咁昌狂 ! 食Q會巡邏個喎 !
就算打爛樓梯玻璃窗都好難入屋 除非個窗開左就另計啦 !
我住係A室超低...晤好嚇我啦 !  :poor:

[quote:367907029f="OON"][quote:367907029f="gp"]我有問題想問:

晤會咁昌狂 ! 食Q會巡邏個喎 !
就算打爛樓梯玻璃窗都好難入屋 除非個窗開左就另計啦 !
我住係A室超低...晤好嚇我啦 !  :poor:[/quote]

唔係想嚇你. 我只係想知有無咁既可能. h:
G :em21: P