藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SAMSON
打印 上一主題 下一主題

保安問題! [複製鏈接]

我覺得大家可以討論下蛇仔路有無須要有一個完善保安亭/酒店開幕後對rc的影響再透過10位委員反映. thx!  :

同意 ! 我地要開個居民大會 列出所有住客要求或者投訴等等 !
同管業處講數....好多屋苑都係咁做架 !
JANICE :em11:

從那個途徑開始發起大會呢 ??? :?:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

我都晤識 問下billy 或者 G-NET !
好似佢地有經驗喎 !

近來發覺六座管理員 黑黑實實(食q) 口水多過茶 成日鬧我地選出個十個委員係做馬出黎 ! 又話我地一未咁投訴d保安及衛生 想rc升都幾難喇 !
晤知大家有無聽過佢發老蘇 ??

"係做馬出黎" --> "係出黎做牛做馬"
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a332e77f8a="SEVEN"]近來發覺六座管理員 黑黑實實(食q) 口水多過茶 成日鬧我地選出個十個委員係做馬出黎 ! 又話我地一未咁投訴d保安及衛生 想rc升都幾難喇 !
晤知大家有無聽過佢發老蘇 ??[/quote]

投訴佢掛住吹水 唔做野....... :em09:

Really?
I never heard about that~~~
But if this security is impolite we could make a change~~~
Haha
[```]

[quote:ca5020ff7b="SEVEN"]近來發覺六座管理員 黑黑實實(食q) 口水多過茶 成日鬧我地選出個十個委員係做馬出黎 ! 又話我地一未咁投訴d保安及衛生 想rc升都幾難喇 !
晤知大家有無聽過佢發老蘇 ??[/quote]

有兩個架喎.
係肥d嗰個嗎 ?

我估係高o個個 !