藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15498|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

保安問題! [複製鏈接]

我是6座業主,我覺得本大廈的保安隨便放人入大堂,我有朋  友來探我,他們話保安沒有理會他們 就任由他們上樓!我非常之不滿?  :em10:

Re: 保安問題!

[quote:5e44d6ab50="SAMSON"]我是6座業主,我覺得本大廈的保安隨便放人入大堂,我有朋  友來探我,他們話保安沒有理會他們 就任由他們上樓!我非常之不滿?  :em10:[/quote]

係呀...我今日d朋友黎佢地都話管理員仲對佢地笑笑口好有禮貌咁...但冇問佢地搵邊個~

咪係,而家"三更"酒店都開埋,自由人可以自由出入。
點知佢會唔會入埋來吐口水~~~~~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

我係三座我都覺得d保安都好有問題每縫假期都唔知搵d咩人來頂更搞到三唔識七 o既人都可以走入離 :twisted: 有次我重見到有人送外賣佢問都唔會問o下佢送幾多樓 :em07: 真係好唔掂架對我地真係好無保障架. :em01:

有次去維景灣畔探朋友 樓下管理員開埋門比我....仲問我... 8) "咁早收工呀?"
:?: 但沉日去 2座 已經著哂拖鞋 管理員都要我登記身份證~ 真係值得一讚~
:em11:
見過鬼就唔怕黑啦~

大家有無發覺蛇仔路已經無左保安企有無人唔點解??

:wink: 我諗係大家反映左,昨日有朋友黎探我地(6座),都要問晒邊個單位同戶主貴姓!所以有問題就要出聲啦!

[quote:39415f020a="MP3"]大家有無發覺蛇仔路已經無左保安企有無人唔點解??[/quote]

有呀 ! 仲有見到遊客可以由六座行去酒店添 !  :em05:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

不過我D朋友由L1出入都重係自出自入喎.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:c2a0a8b968="dracula"] 但沉日去 2座 已經著哂拖鞋 管理員都要我登記身份證~ 真係值得一讚~
:em11:[/quote]

下次著皮鞋可能唔晒登記....   
原居民2004~2013