藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7008|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

平債出買貢樓連天台 [複製鏈接]

有興趣請 CALL : 96233480  地產免問 !

有幾平? 向邊面?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

大單位定細單位呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

平債出買貢樓連天台 ??

晤係好明 ?  :?:  :?:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

間屋嚮邊 ar?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

佢講完就走左,冇返過黎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 平債出買貢樓連天台

[quote:34461d7224="大茶飯"]有興趣請 CALL : 96233480  地產免問 ![/quote]

"平債出買貢樓連天台"

係晤係rc ?  :em05:  :em05:
JANICE :em11:

Re: 平債出買貢樓連天台

[quote:badf1f0f21="OON"][quote:badf1f0f21="大茶飯"]有興趣請 CALL : 96233480  地產免問 ![/quote]

"平債出買貢樓連天台"

係晤係rc ?  :em05:  :em05:[/quote]

打比佢問........ :em09:
見過鬼就唔怕黑啦~

係喎 ! 不過我無興趣買 但有興趣想知 ?  :em05:  :em05:
JANICE :em11:

[quote:2dec8b2620="OON"]係喎 ! 不過我無興趣買 但有興趣想知 ?  :em05:  :em05:[/quote]

妳表妹呢?~
見過鬼就唔怕黑啦~