藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

羽毛球gathering [複製鏈接]

出席業主:
1. Agnes & Sarah (2) (訂場)
2. wychan (2)
3. bunnud (2) (訂場)
4. Sharan (1)
5. bikbark (2)
6. 貓貓仔&貓貓女 (2)
7. kitty&Raymond (2)

Agnes&Sarah & bunnud 請今個星期六(九月六日)早上七時正上網book場,各人book一個場兩個鐘,資料如下:

日期: 十月五日(星期日)
時間:下午二時至四時
場地:青衣體育館

謝謝你 :em21:

死喇!唔見哂d post,又要靠記憶post返出來 :em01:

出席業主:
1. kitty&Raymond (2) :?:
2. wychan (2)  :?:
3. bunnud (2) :?:
6. 貓貓仔&貓貓女 (2) :?:

日期: 十月十二日(星期日)
場地:九龍公園體育館(九龍尖沙咀柯士甸道22號)
(bikbark:時間、場地都冇錯呀嗎?)

大家可以十二點鐘到,出來食個飯先 :mrgreen:

請大家再Confirm多一次打唔打波同嘪飯唔食飯,重有pm你個聯絡電話比我呀 :wink:

謝謝 8)

[quote:06dfe7f264="Sharan"]死喇!唔見哂d post,又要靠記憶post返出來 :em01:

出席業主:
2. wychan (2)  :?:
3. bunnud (2) :?:
6. 貓貓仔&貓貓女 (2) :?:

場地:九龍公園體育館(九龍尖沙咀柯士甸道22號) <-- 1號場
(bikbark:時間、場地都冇錯呀嗎?)

大家可以十二點鐘到,出來食個飯先 :mrgreen:

請大家再Confirm多一次打唔打波同嘪飯唔食飯,重有pm你個聯絡電話比我呀 :wink:

謝謝 8)[/quote]
基本上係全對o既,參加o左o既快d同Sharan reconfirm啦

哎呀改左日子添我果日要去飲呀. 不過我都會黎最多做觀眾啦

[quote:ea34dfbcca="bunnud"]哎呀改左日子添我果日要去飲呀. 不過我都會黎最多做觀眾啦[/quote]
-___-  仲講喎,因為你失o左蹤,book唔到場咪要改日子囉,請食飯呀你

喵~
終於上到網啦 唔好唔記得兩隻貓都打波o架!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

場地:九龍公園體育館1號場(九龍尖沙咀柯士甸道22號)

波友:
1. wychan (2)
2. Suzuki (2)
3. Sharan (1)
4. 貓貓仔&貓貓女 (2)

未確定

觀眾
1. bunnud (2)

大家可以十二點鐘到,出來食個午飯先,麻煩各位將聯絡電話pm俾Sharan方便聯絡,唔該晒!

有興趣但係又未報名o既街坊,亦歡迎繼續報名!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的