藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10371|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

羽毛球gathering [複製鏈接]

係咪去打羽毛球??
不如題意一下地點 日期等等
有埋人數先可以去book場...

不如就青衣.星期日啦

預我一份!除了21/9 或 28/9

我check過青衣體育館比其他青衣內的體育館(長發&楓樹窩)多場

不如首選青衣體育館

如果我可以去嗰個星期,我可以幫手BOOK場

青衣都好丫咁就揀星期日(星期六我都冇問題). 我諗預約三至四個禮拜後的場都應該OK. 如要book場我都可以幫手book.  8)

我本身星六打羽毛球...地方就係青衣呀..~~
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

係每個星期六都有打羽毛球.....我知道青衣0既長發體育館係勁勁勁熱...
雖然楓樹窩都係冇冷氣...但係好過長發好多呀...
同埋要book星期六日青衣街市0既運動場係好難book 0既...因為我成日都book唔到呢個冷氣場....(係好凍0既冷氣場~~hahaha)但係長發同楓樹窩都易book d.囉~.... ^.^"
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

喵~
你o地咪嚇貓貓呀 冇冷氣咪又熱又焗?? 咁未打已經出哂水 容乜易暈低o架?? 事關年紀大呀 好危險o架!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:e329b4f7e1="carry&chris"]係每個星期六都有打羽毛球.....我知道青衣0既長發體育館係勁勁勁熱...
雖然楓樹窩都係冇冷氣...但係好過長發好多呀...
同埋要book星期六日青衣街市0既運動場係好難book 0既...因為我成日都book唔到呢個冷氣場....(係好凍0既冷氣場~~hahaha)但係長發同楓樹窩都易book d.囉~.... ^.^"[/quote]

唔係喎!我check 過今日21/9青衣重有好多場喎!應該之後d星期日都唔難book :em12:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

maybe we also book sat around lunch la...~~ :

噤就有個難題喎,事關我係長短週,如果長週的話,我要成1:30先去到青衣,重要係未食飯喎,點打球呀 :?:

一係就星期六近黃昏,打會兩個鐘,然後大家一齊去食飯 :mrgreen: