藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

容我再稱讚二座管理員,賴先生 [複製鏈接]

[quote:cff92c7182="Stephen@RC"]你地就好啦.
5 座0個個呀叔 . 唉 . 走過都唔知好唔好同佢打招full[/quote]

唔知係咪講緊個白頭佬! 我見佢前面就憎佢後面!!
平時出入招呼唔洗只意佢會打 佢個表情好似係我得罪左佢咁樣!!
就算坐起個位度都唔會幫人"禁"個開門制(so far咁多個管理員係得佢一個咁有性格!) 出出入入好似仲要睇佢面色!
好耐之前有一次見佢講晒粗口起度鬧個同事 個同事比佢鬧得好慘 真係鬧得好過份! 另一次相反見有個惡過佢既男人 指住佢小到佢頭"dup dup"(心都涼晒~) 正一看門狗!
出入見佢只有兩樣野 一係唔出聲 二係就起度講緊人事非!! 佢個款就簡直似業主多過似食蕉!
總之要選藍澄灣管理員表現最差及服務態度最惡劣就非佢莫屬~!
唔好意思 講起佢就火都離埋!!  :evil:

係呀 係最肥果個白頭佬呀.