藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

芝麻mousse [複製鏈接]

[quote:4fab299501="Kiliyan"]係呀! D裝修真係好掂呀! :em11: 嘻嘻~
e...今朝0係巴士站撞到R喎~
[/quote]

係呀~R都係咁講,而且 Burn Burn 仲企o係妳後面添 :mrgreen:

[quote:ed3d847524="R & M"][quote:ed3d847524="Kiliyan"]係呀! D裝修真係好掂呀! :em11: 嘻嘻~
e...今朝0係巴士站撞到R喎~
[/quote]

係呀~R都係咁講,而且 Burn Burn 仲企o係妳後面添 :mrgreen:[/quote]

係咩? 我未見過Burn Burn架~~~ 哈哈...咁0岩既~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

呀M 咁妳係咪聽日去學整CAKE呀? 我今日都有經過果間舖頭呀 你聽日整完話我知O唔OK丫?! 我想去學整軟心焗朱古力蛋糕呀...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:bc5460ea29="Kiliyan"]呀M 咁妳係咪聽日去學整CAKE呀? 我今日都有經過果間舖頭呀 你聽日整完話我知O唔OK丫?! 我想去學整軟心焗朱古力蛋糕呀...[/quote]

呀M,聽日係咪去你度呀?我可能9:xx先到喎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

呀M 咁妳係咪聽日去學整CAKE呀? 我今日都有經過果間舖頭呀 你聽日整完話我知O唔OK丫?! 我想去學整軟心焗朱古力蛋糕呀...

如果妳聽晚得閑,就不如直接落0黎我屋企試o下咪仲好,
而聽晚都會有幾位鄰居過o黎o架,伯爵都係其中一位

呀~唔知伯爵會唔會整個蛋糕過o黎呢可 :em12: (伯爵~伯爵,你係邊樹呀?)

我有 8份之 7個cheesecake.....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4b5ec237fb="grassman"]呀M,聽日係咪去你度呀?我可能9:xx先到喎![/quote]
反正第二日係星期日唔駛返工,夜o的都冇問題o架

[quote:7207665566="dracula"]我有 8份之 7個cheesecake.....[/quote]
:em04:  :em04:
:em04:  :em04:

[quote:904ce4ccc7="R & M"][quote:904ce4ccc7="grassman"]呀M,聽日係咪去你度呀?我可能9:xx先到喎![/quote]
反正第二日係星期日唔駛返工,夜o的都冇問題o架 [/quote]

幾點開始呀?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

應該就大約21:30過啦!