藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

芝麻mousse [複製鏈接]

[quote:8a37f04ef6="bikbark"][quote:8a37f04ef6="Jeffrey & Shirley"][quote:8a37f04ef6="bikbark"]no la,整餅整到滯![/quote]

咁整法,可能要食成個星期喎! :em03:[/quote]
唔係好多份量,不過要自己試過先敢俾人食嘛,搞到我由好鍾意食cake變o左唔係幾鍾意食,總之當初就唔學啦!  :em18:[/quote]
咁,試食員 H 君,祝你好運啦! :em17:

[quote:18faa570e7="bikbark"]唔係好多份量,不過要自己試過先敢俾人食嘛,搞到我由好鍾意食cake變o左唔係幾鍾意食,總之當初就唔學啦!  :em18:[/quote]
早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。
禽日我整南北杏冰糖雪耳木瓜糖水﹐結果落得太多雪耳變o左南北杏冰糖雪耳木瓜粥﹐都有四隻白老鼠幫我食哂。 :mrgreen:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:1372dbc9a2="leemoksau"][quote:1372dbc9a2="bikbark"]唔係好多份量,不過要自己試過先敢俾人食嘛,搞到我由好鍾意食cake變o左唔係幾鍾意食,總之當初就唔學啦!  :em18:[/quote]
早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。
禽日我整南北杏冰糖雪耳木瓜糖水﹐結果落得太多雪耳變o左南北杏冰糖雪耳木瓜粥﹐都有四隻白老鼠幫我食哂。 :mrgreen:[/quote]

吾怪之得,RC o的鼠患咁耐都未掂啦! :em17:

[quote:1e083b5525="Jeffrey & Shirley"][quote:1e083b5525="leemoksau"]早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。
禽日我整南北杏冰糖雪耳木瓜糖水﹐結果落得太多雪耳變o左南北杏冰糖雪耳木瓜粥﹐都有四隻白老鼠幫我食哂。 :mrgreen:[/quote]

吾怪之得,RC o的鼠患咁耐都未掂啦! :em17:[/quote]
白老鼠多D都冇所謂。

[quote:8e5b5a57e8="leemoksau"][quote:8e5b5a57e8="Jeffrey & Shirley"][quote:8e5b5a57e8="leemoksau"]早D講嘛。RC好多白老鼠o既﹐包括我自己。

吾怪之得,RC o的鼠患咁耐都未掂啦! :em17:[/quote]
白老鼠多D都冇所謂。[/quote]

咁個四隻白老鼠乜野名,我地識吾識傢。 :em12:

[quote:f98c42941c="Jeffrey & Shirley"]
咁個四隻白老鼠乜野名,我地識吾識傢。 :em12:[/quote]
全部都識﹐係Patrick Billy R & M.  

[quote:83a4273dc6="leemoksau"][quote:83a4273dc6="Jeffrey & Shirley"]咁個四隻白老鼠乜野名,我地識吾識傢。 :em12:[/quote]
全部都識﹐係Patrick Billy R & M.  [/quote]
未~~~毒~發~~~我~~~仲~~~講~到~~~野~~~~~~~~

[quote:eec72337bf="R & M"][quote:eec72337bf="leemoksau"][quote:eec72337bf="Jeffrey & Shirley"]咁個四隻白老鼠乜野名,我地識吾識傢。 :em12:[/quote]
全部都識﹐係Patrick Billy R & M.  [/quote]
未~~~毒~發~~~我~~~仲~~~講~到~~~野~~~~~~~~[/quote]

哈哈!都話 RC 有老鼠傢啦!又話無!仲有隻未死。 :em17:

[quote:80e5f73e10="R & M"]
未~~~毒~發~~~我~~~仲~~~講~到~~~野~~~~~~~~[/quote]
回光反照姐 :em12:
“其實你已經死o左了......”(抄“北斗之拳”)

我~而家~~就要死番上床訓~~~~~如果唔係~~~

M :em20: R (R︰成日咁夜都唔訓 :twisted: )