藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3280|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

最近的網上討論是否過火? [複製鏈接]

:idea:
===

早期有段時間仲過火 而家唔算啦.
G :em21: P

睇睇係咪一面到. 如果覺得的話 我都好想知佢地點解覺得...

p.s 小數的聲音 相信大家都得想知道吧!
===

[quote:2d1e0a6057="gp"]早期有段時間仲過火 而家唔算啦.[/quote]

同執漏果時比依家勁平靜...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

不LAO都係咁啦﹐冇o野o既。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我個人認為...呢個website應該當係"吹水樂園",至少我同我老公都係咁諗。乜嘢討論區呀,討論就實有爭拗,拗嚟為乜,做乜咁認真, "認真"呢家嘢係對屋企人,工作....我又冇欠你人情,你又冇掙我錢。响自己個安樂窩喥,就緊係想開開心心,如果得閒0既時候,上吓呢個website(多謝hales大人!),若果揾到啱傾0既人咪傾多兩句囉,呢啲好正常,就好似揾到同你夾倒0既同事、朋友仔或者同學咁咋嗎)。我自己暫時諗唔倒咩表面理由,我明明好enjoy呢個platform同埋friend "door" 0既鄰居,若果被認為係攪小圏子,咁你由我喇。我有我講,你有你講,人人都有自由呀嗎

q.  

(p.s. post倆次,方駛禮唔知 :mrgreen: )
永遠愛著您 :em21: [/code]