藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

05年 1月 2日 踢波!! [複製鏈接]

[quote:13e25b8112="Ha&Kui"]me 17 la.

另外 波衫錢幾時俾? 俾cash定入戶口?[/quote]

呀chee都踢.
二號比佢咪得囉.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Can my son come also?
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

why not.
不過要小心d波冇眼.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

dracula  

我當天不能來了(放飛機). sorry  :em14:  :em14:

係喎.
不如約o係RC等一齊行上去.
唔使chee攞住咁多衫咁辛苦.
邊個會知由RC行上去要幾耐呢.

好 wor
會唔會 final confirm 一次?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:f29d7c2959="Billy"]係喎.
邊個會知由RC行上去要幾耐呢.[/quote]

大家幫幫手la! Chee都好辛苦啦,出錢又出力。 Sorry 但我會自已去,因個球場係我屋企同RC中間。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

係喎.
邊個會知由RC行上去要幾耐呢.

無問題!等一陣我整份list出來  邊位出席及球衣號碼   你地check吓有無問題!

XXXL @
14 MAN
38 ---
XXL @
5 JOHN
7 DENNIS
8 RYAN
13 ---
XL @ 14件
2 GRASSMAN
6 ---
9 EDDY
10 ERIC
12 RC
16 STEPHEN
18 ---
20 WILLIAM
33 BILLY
34 ---
L @ 1件
88 AGNES
以上係當日踢波師兄的球衣  大家CHECK 吓有無問題  謝謝!

LEEMOKSAU 兄 及 LOUIS  請問你地幾號NUMBER 呀!