藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

05年 1月 2日 踢波!! [複製鏈接]

我就八(下)啦

即是我係"狗"啦

[quote:8961ef618b="Eddy Lam"]Me SIX!!![/quote]

每次見到你個簽名,都令人覺得龍門好重要,一無龍門,就比你係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入。 :em18:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

咁樣數人頭又幾有效率喎!

[quote:52c73d924d="grassman"][quote:52c73d924d="Eddy Lam"]Me SIX!!![/quote]

每次見到你個簽名,都令人覺得龍門好重要,一無龍門,就比你係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入。 :em18:[/quote]

哈哈...您都好似係咁喎... :mrgreen:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:7dcc07a5a2="Eddy Lam"][quote:7dcc07a5a2="grassman"][quote:7dcc07a5a2="Eddy Lam"]Me SIX!!![/quote]

每次見到你個簽名,都令人覺得龍門好重要,一無龍門,就比你係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入...係咁入。 :em18:[/quote]

哈哈...您都好似係咁喎... :mrgreen:[/quote]

我o個個都無射入龍門!

[quote:647e6d5245="keane"]即是我係"狗"啦[/quote]

數到9個人就停左既? 唔通又踢唔成! :em01:

==============================================
RC 波友: Raymond Grassman FD Dracula Stephen Eddy Ryanli 榮仔
肥度 Chee John&Esther Keane Bear fishandling. Johnny Lung alanklediedsee[BF] Kui Eric Man&Angus
RC 游俠: R&M FireFire N&M

不如逐個人PM好唔好呢?
Rambler Crest Soccer Club

我lum 我地唔夠人自己打啦.
opposite side 有冇一team ar ??

[quote:8c7c840d96="Stephen@RC"]我lum 我地唔夠人自己打啦.
opposite side 有冇一team ar ??[/quote]

約人踢波但冇場紙,到時無場會唔會好 ops: ! RC人咁近就無所謂姐!