藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

噚日無留意到每座有幾多人當選 :roll:
G :em21: P

[quote:2b65553f09=""]如果你地係想由小圈子做到大圈子 我怕後果會好差
因為琴晚0個班人講到好激[/quote]
唔知點解會咁激,唔通佢地覺得呢度D人好selfish? :?:

老實講,人係會物以類聚既,當有人見非我族類,自然會遠之,好正常!但反說他人是小圈子。  其實每個社群都係小圈子,但這個冇問題,可怕只是小圈子有特殊權力,可隻手遮天。 但呢度D人都無權,(大家都知,就算做左委員,都只係可以齋Up)。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

某個程度上alankle 講既都幾有point....事實係咁 但各有各諗法亦冇計 控制唔到人地. 不過就真係要聽多D不同意見 理解下人地點解會咁諗先!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

其實幾時同邊度附近有"激過" 我真係唔知 可能相隔好遠 唔知發生咩事.
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咪就係正中間後排0個0的0羅

管理處會唔會以為好少人出席呢? 點解開會o既地方咁細 :?:

[quote:c1f7efcf33="alankle"]咪就係正中間後排0個0的0羅[/quote]

噚日坐o既位置好似分開兩派 右手邊後生派(網友們) 左手邊就年長派.
好彩亞dick 同patrick 有講佢地個英文名 我先估到係邊位網友而投到佢地一票.

就一係唔反應 一係就勁反對
呢句 其實我係指個氣氛啫又唔係真係好實質0既你問我答0個隻.
我亦唔係指我自己所受架野 我淨係講出一些我所看到架感受啫.
唔知大家有無覺得 呢排好似來來去去都係咁上下人上黎討論.....

[quote:afb2702300="alankle"]就一係唔反應 一係就勁反對
呢句 其實我係指個氣氛啫又唔係真係好實質0既你問我答0個隻.
我亦唔係指我自己所受架野 我淨係講出一些我所看到架感受啫.
唔知大家有無覺得 呢排好似來來去去都係咁上下人上黎討論.....[/quote]

Alankle.你係咪指我呀?  :?:

咁如果你覺得我既回應太激 咁我以後最多唔回應你啦~

都係因為我蠢啦 ~ 要你講到咁明我先知.........ok la.
講句唔好意思先.  :em14:  :em14:

:em02:
===

其實係呢度我最無資格批評任何人 因為我實質上我除0左係度留言外就咩都無貢獻過 而最重要0既係我並唔係批評人 係發表意見 大家如果唔回應 我絶對唔介意. 其實我會成日係度留言某程度上係我都代表六七戶人家架意見 因為佢地唔識上網.