藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 18590|回復: 112
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

1. 丁財興 --- 得業權10205
2. 楊旭 ------得業權7515
3. Patrick ---得業權10381
5. Hello Kitty --- 得業權10271
7. Kyu -----------得業權 8104
9. bearbear------得業權 8352
11. 何森泰 -------得業權 6312
12. 李永光 -------得業權 6361
14 . R&M ------- 得業權 9253
15. Dick -----------得業權 9605

===

係現場有居民不滿網友搞小圈子
G :em21: P

[quote:1b907e3e84="gp"]係現場有居民不滿網友搞小圈子 [/quote]

其實都冇咩小唔小圈子~
一班唔識o既人見到一班相識o既人~ 就係咁簡單呢~
佢地點睇?~ 由他吧~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:fca00305dd="gp"]係現場有居民不滿網友搞小圈子 [/quote]

誤會姐~  :wink:
大家都係為RC 好,無人會想攪分化既~ 對大家都無益.
===

小弟早走了未知有此事發生。但我相信只要當選之網友"做o到o野",問題應該不大!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

圈子太大咪又係搵吾到人攪野 最緊要係呢個"圈子"有其他人support姐...
各位加油呀 多謝晒你地

oh...攪小圈子? 我相信大家都係想為自己的家園著想 希望住好d 舒服d同埋開心d~  
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

gp你有去咩 點解我唔知ge????係咪我地無相認??
都唔可以話小圈子喎 咁事實上大家都真係業主嘛.....

[quote:1f6c28ae2c="Tomato"]gp你有去咩 點解我唔知ge????係咪我地無相認??
都唔可以話小圈子喎 咁事實上大家都真係業主嘛.....[/quote]

係呀 我有去呀 仲坐係hello kitty 後面添   我唔敢過o黎......因為唔識人......以為白撞 ops:
G :em21: P

Re: 10 位當選委員

[quote:d640462f82="Jess&Burns"]1. 丁財興 --- 得業權10205
2. 楊旭 ------得業權7515
3. Patrick ---得業權10381
5. Hello Kitty --- 得業權10271
7. Kyu -----------得業權 8104
9. bearbear------得業權 8352
11. 何先生 -------得業權 6312
12. 李永光 -------得業權 6361
14 . (唔記得名)--- 得業權 9253
15. Dick -----------得業權 9605

[/quote]

嘩!果然係第一手消息。剛好我也有影低會場的投票板給大家參考。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊