藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kiliyan
打印 上一主題 下一主題

P女結婚了~ [複製鏈接]

[quote:9c7fba829e="leemoksau"]P女,记住......
八十岁之前唔好俾饱饭他食!
(讲笑)
祝新婚快乐![/quote]

乜晤係要養肥佢 等佢無咁靚仔未晤會去偷食o羅 !  :em12:

[quote:166e48274f="grassman"][quote:166e48274f="dick&queenie"][quote:166e48274f="Jess&Burns"][quote:166e48274f="OON"]晤知p女去o左邊樹honeymoon呢 ?[/quote]

我都想知喎~[/quote]

好正架....但唔知佢想唔想比人知:!:
響呢度唔方便講,總之..............有"白之戀人"食啦    
你地自己估下啦 :mrgreen:[/quote]

SAPOLO!正喎![/quote]

唉呀!希望唔影響P女!

北 海 道 6.1 級 地 震

( 星 島 日 報 報 道 ) 北 海 道 西 北 部 昨 天 下 午 發 生 地 震 , 強 度 達 到 黎 克 特 制 六 點 一 級 , 至 少 有 三 人 受 傷 , 當 局 並 沒 有 發 出 海 嘯 警 告 。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:661b46d28a="SEVEN"]乜晤係要養肥佢 等佢無咁靚仔未晤會去偷食o羅 !  :em12:[/quote]
:em16: 靚唔靚仔,肥唔肥同偷唔偷食是冇直接关系o既。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。