藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kcwong
打印 上一主題 下一主題

有什麼32吋電視正? [複製鏈接]

最近出了不少32吋電視,包括LCD & PLASMA,我原本想買日立的32PD7800TA,但睇過真實畫面,顏色又無想像中那麼細緻,各位大哥大姐有什麼好介紹呢?(我是睇電視多過睇DVD的)希望提供意見。

請問有無朋友用過日立32pd7800ta或sony KLV-L32M1,星期日在沙田百老見過兩部機,發覺Sony靚d(不知是否售貨員做了手腳),數據上我始終喜歡日立,無論光度、對比度、像素都很好,想找過來人驗證驗證。

J&G

你買了日立電視未?我知旺角有間鋪買緊$21500。
你安裝完,可否儘快在網上回覆效果如何?(好心急呀﹗)

今天我看見一部Sharp 的LCD TV ( LC-32GA3H ),畫面質素真不錯,華x會賣$24xxx,有無大哥大姐用緊,你們覺得如何?

J&G

試過日立未呀?效果如何?收電視清嗎?睇DVD質素怎樣?你的評語直接影響我買日立還是SHARP,我想在聖誕節前落單﹗有勞回覆﹗謝﹗