藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kcwong
打印 上一主題 下一主題

有什麼32吋電視正? [複製鏈接]

Kc Wong ...
HITACHI 係一個不錯的選擇 :em11: ,如果覺得PD7800TA麻麻
可以買番上一個model PD5000TA,平D~~~ :mrgreen:
32吋來講....個人都係喜歡HITACHI,只係個TV tunner都值番
philip 個 TV tunner 係最差,收電視唔係好得。 :em16:
電視野好主觀,LCD 同 Plamsa ,永遠都比唔完,跟本係兩種技術。
32吋PLAMSA冇咩選擇,LCD 就大把,但我個人喜觀PLasma 的光度、對比度同立體感。LCD...我真係冇一部睇得上眼,好似人人都換15吋LCD 芒,作個人電腦之用,但我還是至愛我部SONY trinitron 超平面 MON....... :!:  :!:

如有興趣,可到尖沙咀海港城(港威中心),果度好多專賣LCD及PLamsa。
"lasma豈是池中物、一遇怪獸公司便化龍"
永遠愛著您 :em21: [/code]

買日立啦
我用緊.....5000
永遠愛著您 :em21: [/code]