藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

咖啡拖肥慕士餅 mocha toffee mousse charlotte [複製鏈接]

[quote:862d2ff26a="dracula"][quote:862d2ff26a="bikbark"][quote:862d2ff26a="dracula"][quote:862d2ff26a="hales"]今日你又唔打電話黎..
我是在rc吃這個cake的..[/quote]

我睇到個 post o既時候..... 個 cake 都已經比你消o左啦~  :|[/quote]
喂喂,我要平反,我琴日已經話可以pm我留餅啦![/quote]

時也命也....只怪我與 mtmc 有緣無份...... :em06:[/quote]
咁我同你個mjc都係嗟
下次你或者同gtmc / smc有發展o既可能呢......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:23fbfc2b55="dracula"]我想約 nycc 但又想要 gcn......[/quote]
我幫你約nycc啦,gcn就唔多熟喎,幫你唔到
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的