藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

咖啡拖肥慕士餅 mocha toffee mousse charlotte [複製鏈接]

你地講左去邊呀!唔明?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:23fbfc2b55="dracula"]我想約 nycc 但又想要 gcn......[/quote]
我幫你約nycc啦,gcn就唔多熟喎,幫你唔到
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:0cbd6a3f4e="bikbark"][quote:0cbd6a3f4e="dracula"]我想約 nycc 但又想要 gcn......[/quote]
我幫你約nycc啦,gcn就唔多熟喎,幫你唔到[/quote]

真係???? 咁妳幾時介紹 nycc 比我識呀???  :em04:
如果我識到 gcn o既話~ 我第一時間介紹佢比妳識 希望過年前可以約到佢啦~ :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~