藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

號碼都要簡體  好以小巴個種
:em17:  :em17:  :em17:

[quote:e77d577fdd="Eddy Lam"]
梗係唔介意啦 我地又多一個波友................守龍門喇!!!  :em12:  :em12:[/quote]

eddy.... 死心把 la...........
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:59154baebf="dracula"]
eddy.... 死心把 la...........[/quote]

未到最後 我都唔會死心ge!!!  :evil:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:b75a085f49="dracula"]正面要唔要印住 "青衣藍澄灣足球俱樂部"(要簡體字)  :mrgreen:[/quote]

If we play well it is good idea.  If we play............ :shock:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:08034324b7="grassman"][quote:08034324b7="dracula"]正面要唔要印住 "青衣藍澄灣足球俱樂部"(要簡體字)  :mrgreen:[/quote]

If we play well it is good idea.  If we play............ :shock:[/quote]

咁而家由 "play well" o個個印先啦~

EDDY LAM
青衣藍澄灣足球俱樂
:em11:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ff1607812c="chee"]各位師兄:小弟剛回家現佈告情況
1.在花園街有一檔$50或$60一套(衫連褲  褲有內膽)  當然$60品質較好
2.尺碼  XL  XXL  小弟只需XL
3.如訂購超過10套  可免費印號碼(衫和褲)
4.訂貨後3天內可取
5.由於當時沒有現貨  所以只有1套XXL 阿根廷在我家  但係我部DC借左比人  有無師兄可以幫手影相或參考!!!
6.如有問題  可聯絡(今晚有波睇  夜夜都得)
    [/quote]

最後有冇DC影相呀? 今晚得憪嗎?我想睇下實物! 我PM 你!

Have we thougth about our team logo???
[```]

[quote:6f3c07c153="alankle"]Have we thougth about our team logo???[/quote]

點做?

今晚得憪嗎?我想睇下實物! 我PM 你!

OK!不過今晚要9時後  可以嗎?

[quote:69ec76fa56="chee"]今晚得憪嗎?我想睇下實物! 我PM 你!

OK!不過今晚要9時後  可以嗎?[/quote]

OK! Pls. call me or left your phone no. to me!