藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

我的第一個cheese cake [複製鏈接]

[quote:fd9b77cc50="dracula"]:em01: 你好o野~~~ 一舊都唔留比我~~[/quote]

唔好意思.
實在供不應求.
我買個焗爐去你樹整.
咁咪大家都有得食囉..... :mrgreen:

[quote:d054a2fc0f="Billy"][quote:d054a2fc0f="dracula"]:em01: 你好o野~~~ 一舊都唔留比我~~[/quote]

唔好意思.
實在供不應求.
我買個焗爐去你樹整.
咁咪大家都有得食囉..... :mrgreen:[/quote]

都好~ 仲有買多套 hifi 去我度聽歌~  :em12:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:73e5f223c6="dracula"]
都好~ 仲有買多套 hifi 去我度聽歌~  :em12:[/quote]

冇問題你比定一百幾十萬過我先啦..... :mrgreen:

[quote:80335f163d="Billy"][quote:80335f163d="dracula"]
都好~ 仲有買多套 hifi 去我度聽歌~  :em12:[/quote]

冇問題你比定一百幾十萬過我先啦..... :mrgreen:[/quote]

你同 DBS 囉啦~ 我有一百幾十o係佢地度~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6a33e6bf76="dracula"]
你同 DBS 囉啦~ 我有一百幾十o係佢地度~[/quote]

一百幾十萬債務就真... :em05:

billy ; 個賣相都幾得喎 !
JANICE :em11:

[quote:b425e56bf6="OON"]billy ; 個賣相都幾得喎 ![/quote]

多謝讚賞.......
期實好易整o架......

係晤係一定要買個焗爐 ?
JANICE :em11:

我整呢個係焗o既.
所以一定要焗爐.

上星期五去左伯爵屋企整果個係雪o既就唔使.
伯爵個雪既好似重有剩.
要唔要試o下呀....

[quote:eab0586158="dracula"]:em01: 你好o野~~~ 一舊都唔留比我~~[/quote]
嘩~~好美味~~到而家都仲好回味 :em04: 係咪好羨慕呢~~~~~呵~呵~~呵~~~