藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

楚漢驕雄 (大結局) [複製鏈接]

謝謝您呀! 我未知下午會不會返RC 可能要晚飯後才返.
明天我會去行山 您們會出嗎?
業主會我也會出席 實有機會見的......    :em12:
您未入伙咩  :roll:
原居民2004~2013

[quote:8bde386810="vivian"]謝謝您呀! 我未知下午會不會返RC 可能要晚飯後才返.
明天我會去行山 您們會出嗎?
業主會我也會出席 實有機會見的......    :em12:
您未入伙咩  :roll:[/quote]

我明天吾會去。(怕難度高! :em03: )
業主當然要出席啦!到時有機會見啦! :wink:
仲未入伙呀!不過八成攪掂。 :em18:

我想買個廳櫃 個"死人頭恆昌玻璃矮檯" "芽訂"又唔實用 唔想要了.....
好鬼重!!! 唔知點掉??

http://www.pbasehk.com/albums/pig1000miles/testing/6_G.jpg   (右面個件)

有無心水介紹 budget $3000之內
一陣去GOD逛下.....
原居民2004~2013

[quote:5ad68e69a4="vivian"]我想買個廳櫃 個"死人頭恆昌玻璃矮檯" "芽訂"又唔實用 唔想要了.....
好鬼重!!! 唔知點掉??

http://www.pbasehk.com/albums/pig1000miles/testing/6_G.jpg   (右面個件)

有無心水介紹 budget $3000之內
一陣去GOD逛下.....[/quote]

我都係呢個喎.
都ok呀.
明日我都去行山.
使唔使約o係RC等先呀.
我pm我電話比你.
要就call我.
有興趣都可以黎我度坐o下. :mrgreen: