藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 16754|回復: 58
打印 上一主題 下一主題

你會出席業主大會嗎 [複製鏈接]

業主大會最重要有足夠的法定人數出席 即是160戶. 大家如果無興趣 只需要到會所簽名 就可以走人. 如果要投票 就交低投票授權書 其實業主大會係可以不親身參與架.

唔系香港来唔到. :em18:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

有冇人代我出席呀? 我授权俾你.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

Re: 你會出席業主大會嗎

[quote:236a20f27a="G-NET"]業主大會最重要有足夠的法定人數出席 即是160戶. 大家如果無興趣 只需要到會所簽名 就可以走人. 如果要投票 就交低投票授權書 其實業主大會係可以不親身參與架.[/quote]

G-NET 不如我授權比你你幫我投.
我信得過你.
係講真o既.....

[quote:263876da61="Billy"][quote:263876da61="G-NET"]業主大會最重要有足夠的法定人數出席 即是160戶. 大家如果無興趣 只需要到會所簽名 就可以走人. 如果要投票 就交低投票授權書 其實業主大會係可以不親身參與架.[/quote]

我信得過你.
係講真o既.....[/quote]

做乜自已唔去?

[quote:343b82bbb1="eric_818"][quote:343b82bbb1="Billy"][quote:343b82bbb1="G-NET"]業主大會最重要有足夠的法定人數出席 即是160戶. 大家如果無興趣 只需要到會所簽名 就可以走人. 如果要投票 就交低投票授權書 其實業主大會係可以不親身參與架.[/quote]

我信得過你.
係講真o既.....[/quote]

做乜自已唔去?[/quote]

我會到我覺得G-NET比我更清楚RC.
所以值得授權比佢.

業主大會係用嚟做咩架?

[quote:e78afcaeca="Johnny Lung"]業主大會係用嚟做咩架?[/quote]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5631
Rambler Crest Soccer Club

icic  but I still don't know the details of what happened  but anyway I will support all of you  and what I can do for the RC ?

[quote:ba88d38c64="Billy"]

我會到我覺得G-NET比我更清楚RC.
所以值得授權比佢.[/quote]

我都寫定張授權書 ~
如果要 OT  就叫 G-NET 幫我投