藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

你地o係RC 晚餐食 D乜? [複製鏈接]

[quote:44f67f2ec5="leemoksau"][quote:44f67f2ec5="Billy"]可以肯定兩個人最開心o既時候一個人係點都去唔到o既.[/quote]
凡事都有因果循环. 当初两个人越开心 依家一个人就越伤心 越难放开. 这就是......开心的代价.[/quote]

唔付出咁多 唔投入咁多 少 d 開心 咁係咪會少 d 傷心?  :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:1becce96da="leemoksau"][quote:1becce96da="dracula"]我都有睇...... 所以....要愛惜身體~ 唔好要親人擔心[/quote]
哼! 讲得咁好听. 愛惜身體就唔会一个人对成支"血浆"啦.[/quote]

我成日都係得把口o架啦 :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:3906075af5="Ha&Kui"]
我都試過... 果次用膠紙貼住個卒拉番出o黎.  hope this can help u.[/quote]

整好o左~~ 我個 case....吸得太實 要摟開洗手盆下面個隔氣 再用木筷子頂番上去~   :|
見過鬼就唔怕黑啦~

晚飯如果得我一個人
就會係葵芳名古屋或者大碗x買外賣最緊要加一杯奶茶
那麼 便會很開心很開心!!!
有時 一日飲三杯
酒乃穿腸之物
我唔開心的時候都唔敢飲
費事酒入愁腸愁更愁
飲奶茶/咖啡一樣令我好安慰!
原居民2004~2013

[quote:8e5691ccb3="OON"]dracula ; 你發生乜野事..比邊個傷害你啊 ?  :?:
我睇到心都痛埋 !  :em06:  :em06:[/quote]

訓醒覺冇事 lu~    多謝開心~
不過半夜唔知邊個按我門鐘嘈醒我  :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:c69635845a="OON"]

dracula ; 你發生乜野事..比邊個傷害你啊 ?  :?:
我睇到心都痛埋 !  :em06:  :em06:[/quote]

我估係:無見好耐....妳最近點  ops:  
唉.......有冇人可以幫o下佢. :em19:
呢家野我唔掂呀.... :em06:

would u like some soup ?

Dear Yan

am going to make some soup later. if it's drinkable (am not so sure ops: ) and wouldn't be home too late. will love to share some with u.

Re: would u like some soup ?

[quote:44bf10bb95="bean"]am going to make some soup later. if it's drinkable (am not so sure ops: ) and wouldn't be home too late. will love to share some with u.[/quote]

Great! Can you count me in? I want to taste it. ^.^
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:a51f9fc935="vivian"]晚飯如果得我一個人
就會係葵芳名古屋或者大碗x買外賣最緊要加一杯奶茶
那麼 便會很開心很開心!!!
有時 一日飲三杯
酒乃穿腸之物
我唔開心的時候都唔敢飲
費事酒入愁腸愁更愁
飲奶茶/咖啡一樣令我好安慰![/quote]

因為以前o係葵芳做o左好多年o個陣食飯都係一個人 所以冇乜意欲再o係o個度食~ 多數都係買返 rc 食~
酒....我唔係成日飲o架~只係一兩次之嘛~

妳仲未答我點解成日跳舞?  :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:99c8de8b57="dracula"][quote:99c8de8b57="R & M"][quote:99c8de8b57="Kiliyan"]睇下你既生活態度點睇啦~活著已是幸福! 努力! 努力![/quote]
係呀~

歌仔都有得你唱啦︰人生不得意~事~十常八九~~~(RC友~與你一起奮鬥)
伯爵︰開心o的面對將來..........把喇 :mrgreen:[/quote]

正所謂....福無重至...禍不單行...
洗手盆去水個卒...按o左落去 彈唔番上o黎  :em08:[/quote]

你係咪講洗手間個洗手盆呀? 個卒係唔可以直接按下去的 :em16:  要從水掣後面個支掣拉起的...(我好似形容得唔係咁好...) :shock:  
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)