藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

你地o係RC 晚餐食 D乜? [複製鏈接]

我今日放假,所以煮左~3餸一湯

個湯就煲o左4個幾鐘...ha..ha...

[quote:25becd7e07="diedsee"]差不多日日都要煮兩餸一燙......諗到想死 :em18:[/quote]
係老家有段時間都要經常煮飯,所以我好明白妳o既感受..... :!:

[quote:13dbc42423="dracula"]心情低落 又想飲湯 咁咪早d返 lor~[/quote]
做咩樹~

[quote:6d5a0d1d4c="dracula"][quote:6d5a0d1d4c="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

心情低落 又想飲湯 咁咪早d返 lor~[/quote]

為咩心情低落呀.
唔通........無見好耐....妳最近點 ops:
搵呀POON幫幫手o羅... :mrgreen:

...公仔麵加芝士腸加XO醬....盒裝lemon茶...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

伯爵不如搵人包你~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~伙食

[quote:219e6cd999="Kiliyan"]...公仔麵加芝士腸加XO醬....盒裝lemon茶... [/quote]

都幾多人食公仔麵喎.
不過D"送"就有D唔同.... 8)

[quote:e818050e9e="Billy"][quote:e818050e9e="dracula"][quote:e818050e9e="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

為咩心情低落呀.
搵呀POON幫幫手o羅... :mrgreen:[/quote]

一個人都唔會唔開心o既~
人係好渺小 但人o既力量可以好大 所以傷害都會好大~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b5cde9d2b5="dracula"]

人係好渺小 但人o既力量可以好大 所以傷害都會好大~[/quote]

哈哈唔好自我安慰.
呢個方法我都用過.
可以肯定兩個人最開心o既時候一個人係點都去唔到o既.
放開D啦~~~~

[quote:60347ad35c="dracula"][quote:60347ad35c="Billy"][quote:60347ad35c="dracula"][quote:60347ad35c="Billy"]咁早????唔使看鋪呀...[/quote]

為咩心情低落呀.
搵呀POON幫幫手o羅... :mrgreen:[/quote]

人係好渺小 但人o既力量可以好大 所以傷害都會好大~[/quote]

嘩...咁感人肺腑既.....無野丫嘛?! 唔好咁心情低落啦! 或者睇下"天涯俠醫"丫~ 會睇到生命的無常 生命可以好脆弱 亦都可以好頑強 睇下你既生活態度點睇啦~ 活著已是幸福! 努力! 努力!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)