藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung
打印 上一主題 下一主題

最新樓價傳真 [複製鏈接]

[quote:5c214c8f27="BLUE"]Jessica ; 你一定係家中排最大 ![/quote]

CLEVER~~ 估中!!!
===

因為睇到你篇文 我都感同身受 !
上天有時都幾公平 <你係先苦後甜 有d人就先甜後苦>
我是後者 有得選擇我都會選後者!

BULE.

同病相連 .

我地乾杯  :em19:
===

[quote:4d08443cce="Jess&Burns"][quote:4d08443cce="BLUE"]Jessica ; 你一定係家中排最大 ![/quote]

CLEVER~~ 估中!!![/quote]

我都係大女....完全明白! 收到! :em21:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:58fe61a214="Kiliyan"][quote:58fe61a214="Jess&Burns"][quote:58fe61a214="BLUE"]Jessica ; 你一定係家中排最大 ![/quote]

CLEVER~~ 估中!!![/quote]

我都係大女....完全明白! 收到! :em21: [/quote]

咁大家  :em19:

咁係咪覺得而家生活好開心呢?
===

我可以話現在"係" !

[quote:458d21f244="BLUE"]我可以話現在"係" ![/quote]

公喜你~

自已覺得開心便可以了..

與其用時間看那些樓市的升升跌跌而令自已心驚胆跳.
不如用這些時間 聽返首好聽的歌 或者食返個好味既cake.

p.s. 我們這裡有大把能人異士可以幫到你完成以上願望.
聽返首好歌 可以找Kyu. 只要你哼幾個音他便可以找到你想要的歌.
食好味既 cake  可以找dacula or bikbark.
===

依家我都好開心 !
JANICE :em11:

[quote:97a6def8a3="OON"]依家我都好開心 ![/quote]

你最開心添啦~ 剛剛怕拖 SURE 很SWEET ~   
===

[quote:64bb53bdfa="Jess&Burns"][quote:64bb53bdfa="BLUE"]Jessica ; 你一定係家中排最大 ![/quote]

CLEVER~~ 估中!!![/quote]Jessica 唔怪得我同你既想法差唔多啦!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~