藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung
打印 上一主題 下一主題

最新樓價傳真 [複製鏈接]

[quote:436fc4ad69="SEVEN"]嘩 ! 低層都可以咁高價 ? 好開心.....[/quote]

[quote:436fc4ad69="Jess&Burns"]而家d 錢都未入袋就咁開心. :!:
賣左佢重開心呀 :em12: ............ :idea: 不如賣左佢啦~[/quote]

人的心態就係咁啦 ! 知道升左當然開心..
相信大家住係rc知道升左都開心..未必一定要代落袋先開心的 !
jess你晤開心咩 晤通你會賣嗎 ?  :mrgreen:  :mrgreen:

最開心係呢度好住 又識到好多朋友 返而樓市升與跌 我都唔係好在乎.
升又點? 跌又點?得個知字. 唔賣的話 這些完全是數字 同我無關.

升得勁( 唔賣 ) = 樓市好 = 好快有通脹 = 人工唔襟使 = 加息 = 供樓比多d 錢.
升得勁 (賣 ) = 有錢賺
===

[quote:0793b87bde="Jess&Burns"]最開心係呢度好住 又識到好多朋友 返而樓市升與跌 我都唔係好在乎.
升又點? 跌又點?得個知字. 唔賣的話 這些完全是數字 同我無關.[/quote]

哈你未試過"負之橙"就咁講.
試o下負百多個你就知有幾大壓力....

相信我地晤會做"負之橙"掛 ?
JANICE :em11:

無錯~ 我地係响RC 最低潮時 ( SARS ) 買既....
應該好難會再低.
相信不會做"負之橙"

而且 萬一真的做了負之橙月供都係咁多, 一早預左. 對我無影響. 8)
===

[quote:871713f0b4="OON"]相信我地晤會做"負之橙"掛 ?[/quote]

你第一次買樓.
好多人以前有買咪........

我朋友以前買美孚 2房都要 2佰幾 月供萬二.....慘
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:de987e5951="Jess&Burns"]無錯~ 我地係响RC 最低潮時 ( SARS ) 買既....
應該好難會再低.
相信不會做"負之橙"

而且 萬一真的做了負之橙月供都係咁多, 一早預左. 對我無影響. 8)[/quote]

壓力係黎自份工.
你睇sars幾多人冇野做.
減人工.
果時重要供樓.
負之橙又唔賣得樓.
除非你份工真係好safe啦.

[quote:91d90df930="Billy"][quote:91d90df930="Jess&Burns"]無錯~ 我地係响RC 最低潮時 ( SARS ) 買既....
應該好難會再低.
相信不會做"負之橙"

而且 萬一真的做了負之橙月供都係咁多, 一早預左. 對我無影響. 8)[/quote]

壓力係黎自份工.
你睇sars幾多人冇野做.
減人工.
果時重要供樓.
負之橙又唔賣得樓.
除非你份工真係好safe啦.[/quote]

月供幾千蚊 我諗 我求其有份工都可以供到.
===

你真係幸福.
你唔做BURN BURN 都可以供到.