藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7555|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

天國的雞批終於做完啦~~~呵呵 [複製鏈接]

唉,三年零八個月的日子終於過去啦...
哈哈,各位男仕可以用番部電視機打機,同埋睇DVD了
唔使個個星期日都要準時十點鐘返屋企
星期一唔使食杯麵啦~~~年中紙巾開始摼唔少
喊苦喊忽 :em06: 的日子過去了~~~~~ :em12:  :em12:

:em13:  :em13: 誠俊哥 :em20:  :em20:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我地好夜先返屋企 所以逢星期日一都要上網bt下載 然後跟手直落抆住一齊睇埋先准瞓 職責係要提供私家膊頭~~~~~~~~ :em06:

[quote:6b1f72207f="Hotcake"]我地好夜先返屋企 所以逢星期日一都要上網bt下載 然後跟手直落抆住一齊睇埋先准瞓 職責係要提供私家膊頭~~~~~~~~ :em06:[/quote]

真係慘過誠俊哥:em06:

好唔捨得呀! 好感動呀! 點解誠俊哥可以咁深情架? 好正!!
我喊到今朝對眼腫左添呀....誠俊哥~ 好正!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 天國的雞批終於做完啦~~~呵呵

[quote:b79eb1ef01="dick&queenie"]唉,三年零八個月的日子終於過去啦...
喊苦喊忽 :em06: 的日子過去了~~~~~ :em12:  :em12:

:em13:  :em13: 誠俊哥 :em20:  :em20:[/quote]

等我借套 vcd 比 queenie 等佢可以晚晚重溫..... (<---靠害 :em12: )
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:cabaccc565="Kiliyan"]好唔捨得呀! 好感動呀! 點解誠俊哥可以咁深情架? 好正!!
我喊到今朝對眼腫左添呀....誠俊哥~ 好正!
[/quote]

我都好感動呀,終於都做完啦~~ :em06:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:4bbedb8fa2="dick&queenie"]唉,三年零八個月的日子終於過去啦...

:em13:  :em13: 誠俊哥 :em20:  :em20:[/quote]

原來有其他人同我一起渡過這個苦難的日子  但好境不常 星期六"誠俊哥"返來 la.

誠俊哥係做戲先有這種人 現實世界邊樹有可能有咁好男仔 !
JANICE :em11:

[quote:d45a2bfc1f="keane"]好境不常 星期六"誠俊哥"返來 la.[/quote]

:em07: 點解呀....唔明 :?:

[quote:675397ee02="dracula"]等我借套 vcd 比 queenie 等佢可以晚晚重溫..... (<---靠害 :em12: )[/quote]
駛乜借o黎借去呀?!
不如直頭拉大隊上你屋企度睇好過啦,然後你預備埋個 CHESSE CAKE 俾大家品嚐o下! :em04:  

(擺明靠害 :em09: )