藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊隊衣討論 [複製鏈接]

我都buy拉素隻藍。 如榮仔講,雙色的話,就可以是阿根廷隻藍白!

有幾個要點想大家考慮:
A)個款要持久,日後有如新人加入,都可以補購!
B)Budget:正版可能幾貴,如在大陸買就大概$50-$90 (連衫、褲、no.),但只有大路球隊衫。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:d5c530723b="leemoksau"][quote:d5c530723b="grassman"][quote:d5c530723b="leemoksau"]不如用藍澄網個藍。
(路人甲)[/quote]

不如你都買件"女球迷"版! :mrgreen:[/quote]
“女球迷”版係球衣o黎o架﹖點樣o既﹖有冇相可以POST上o黎睇o下﹖[/quote]

好難同你講清楚“女球迷”版球衣係點樣。 有d個式樣只是比男裝衫修腰,巴西d女球迷就會穿三點色或露臍,我會perfer後者 :em04: ! 你呢? :em12:

咁好唔專心踢波個喎~~ 我唔讚成喇~  :em16:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:1288d56817="dracula"]咁好唔專心踢波個喎~~ 我唔讚成喇~  :em16:[/quote]

係唔係呀你! :!:

即係講係咁講........ 咁我又唔介意o既..~~  :mrgreen: .
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:3f77faa765="grassman"]好難同你講清楚“女球迷”版球衣係點樣。 有d個式樣只是比男裝衫修腰,巴西d女球迷就會穿三點色或露臍,我會perfer後者 :em04: ! 你呢? :em12:[/quote]
如果你地夹几万蚊俾我去XX纤体减肥 我都唔介意后者o架.  :mrgreen:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:011155975d="grassman"][quote:011155975d="榮仔"][quote:011155975d="grassman"][quote:011155975d="榮仔"]其實咩色都無問題,舒服就得啦!
不過我想要2號...... [/quote]

要同你"jump""jump",因我全屋波衫都係二號!
[/quote]

我著左十幾年二號喎.......真係撞到咁應既 [/quote]

呢轀真係要"清侵磨較叉燒................" :em03:[/quote]

不如一個要2號 一個要1+1囉... :em12:

"2" & "貳"

I want number 11 or 18
[```]

[quote:0cf418a64a="leemoksau"][quote:0cf418a64a="grassman"]好難同你講清楚“女球迷”版球衣係點樣。 有d個式樣只是比男裝衫修腰,巴西d女球迷就會穿三點色或露臍,我會perfer後者 :em04: ! 你呢? :em12:[/quote]
如果你地夹几万蚊俾我去XX?n体肥 我都唔介意后者o架.  :mrgreen:[/quote]

先要拍段?n体前既片,要見到d肉gi 哂出黎! 8)