藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊隊衣討論 [複製鏈接]

23-28去泰國
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3b8dc558d2="leemoksau"]不如用藍澄網個藍。
(路人甲)[/quote]

不如你都買件"女球迷"版! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:abc4b26045="榮仔"]其實咩色都無問題,舒服就得啦!
不過我想要2號...... [/quote]

要同你"jump""jump",因我全屋波衫都係二號!

[quote:abc4b26045="ryanli"]
如果要諗埋number
最好就大家踢多d睇埋踢咩位會好d喇!![/quote]

我覺得Number同咩位唔一定要match,皇馬都係跟入會次序排,況且自己人玩下姐!

[quote:ee81312bc8="grassman"][quote:ee81312bc8="榮仔"]其實咩色都無問題,舒服就得啦!

[quote:ee81312bc8="ryanli"]
如果要諗埋number

我覺得Number同咩位唔一定要match,皇馬都係跟入會次序排,況且自己人玩下姐![/quote]岩  號碼並唔代表位置.
你鍾意邊個號碼就要果個囉~~~
:  
[```]

[quote:d6a45cbc83="grassman"][quote:d6a45cbc83="leemoksau"]不如用藍澄網個藍。
(路人甲)[/quote]

不如你都買件"女球迷"版! :mrgreen:[/quote]
“女球迷”版係球衣o黎o架﹖點樣o既﹖有冇相可以POST上o黎睇o下﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

莫非STEPHEN 同KEANE都是荷蘭球迷?
我揀7號LA,顏色方面要揀D少人著個D會較好,因同人鬥波冇甘易撞衫麻。其實橙色同拉素藍都OK既

[quote:0d5769905d="FD"]莫非STEPHEN 同KEANE都是荷蘭球迷?
我揀7號LA,顏色方面要揀D少人著個D會較好,因同人鬥波冇甘易撞衫麻。其實橙色同拉素藍都OK既[/quote]

不如諗下雙色啦
藍白啊.....藍黃啊.....
又唔易撞色

[quote:f4e6c7b9ef="grassman"][quote:f4e6c7b9ef="榮仔"]其實咩色都無問題,舒服就得啦!

[quote:f4e6c7b9ef="ryanli"]
如果要諗埋number

我覺得Number同咩位唔一定要match,皇馬都係跟入會次序排,況且自己人玩下姐![/quote]

我著左十幾年二號喎.......真係撞到咁應既

[quote:a879610455="榮仔"][quote:a879610455="grassman"][quote:a879610455="榮仔"]其實咩色都無問題,舒服就得啦!

[/quote]

我著左十幾年二號喎.......真係撞到咁應既 [/quote]

呢轀真係要"清侵磨較叉燒................" :em03:

[quote:164f53f95f="肥度"]吾要橙色得嗎...??[/quote]

同意,(年紀唔襯 :em06: )