藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 師爺456
打印 上一主題 下一主題

P-2.8% 全期Mortgage rate with 1.5% 現金回贈 [複製鏈接]

好似無乜著數喎 !
<請問 D = 邊間銀行 ?
JANICE :em11:

Re: P-2.8% 全期Mortgage rate with 1.5% 現金回贈

[quote:433494a5a6="師爺456"]Hi

我想我不需介紹大家也知我是誰. 在上幾次我介紹D Bank offer 大家反應十分熱烈 小弟十分多謝各位.

而現在D Bank offer重勁 可全期P-2.8% Mortgage rate with 現金回贈1.5% 貸款额.
最勁是無罸息期la.[/quote]

無罸息期咁咪即係叫D人多多抄樓.
受過教順D香港人重係唔識死.
唉.......

Re: P-2.8% 全期Mortgage rate with 1.5% 現金回贈

[quote:51c08ce4d2="Billy"][quote:51c08ce4d2="師爺456"]Hi

我想我不需介紹大家也知我是誰. 在上幾次我介紹D Bank offer 大家反應十分熱烈 小弟十分多謝各位.

而現在D Bank offer重勁 可全期P-2.8% Mortgage rate with 現金回贈1.5% 貸款额.

無罸息期咁咪即係叫D人多多抄樓.
受過教順D香港人重係唔識死.
唉.......[/quote]

咁係咪一手樓先 entitle 到? :?:

如果自住 這個計劃對d業主係好好 ! 供小d息喎 !
JANICE :em11:

Hello please check PM la.

thanks @@@
sam / 師爺456

[quote:31d78285e6="師爺456"]Hi

東亞重勁 可全期P-2.8% Mortgage rate with 現金回贈1.55% 貸款额 tim!

有冇乜o野限制o架﹖例如一定要按幾多成以上﹐或者至少要借幾多萬先至可以轉按﹖有冇其他費用例如律師費等等﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

無任何限制 如果借二百萬以上 現金回贈係1.6 % tim !

無限制??? 咁轉按完過 2個月再轉去第二間咁得唔得??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d0477f1d56="Johnny Lung"]無任何限制 如果借二百萬以上 現金回贈係1.6 % tim ![/quote]

二百萬我層樓都唔值二百萬.
咪即係冇用.