藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

整蛋糕同樂日 [複製鏈接]

[quote:9b0e32b292="Billy"]咁就係.
你隻識飛我隻唔識.
不過我隻係元祖RX-78-2.
係你隻野既祖先.
即係你隻野既長輩. :em12:
HA........HA.......[/quote]
你知唔咩叫做...青出於藍勝於藍...長江後浪推前浪...
你只不過係一隻........老古董.....極其量係一隻.........Q版o既老古董........haha

但我就係一隻...人見人愛,車見車載,棺材見到都會打開蓋o既............高達貓 8)

billy,你咁型
一個大男人走去學整餅...
你女朋友會唔會陪你?? :mrgreen:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:78737363b3="dick&queenie"]billy,你咁型
你女朋友會唔會陪你?? :mrgreen:[/quote]

好出奇咩伯爵都係咁.
何況女友係道點識女仔呀.(講笑)
BILLY  :em20:  女友
我想睇下間野O唔OK至一齊去學.

[quote:ce7f9173fe="R & M"]你知唔咩叫做...青出於藍勝於藍...長江後浪推前浪...
你只不過係一隻........老古董.....極其量係一隻.........Q版o既老古董........haha

但我就係一隻...人見人愛,車見車載,棺材見到都會打開蓋o既............高達貓 8)[/quote]

又離題喇......  8)

[quote:cca089d00a="R & M"][quote:cca089d00a="bikbark"]未學呀﹐因為太貴啦
不過聽晚學"意大利芝士雙層朱古力餅" (Mascarpone Chocolate Charlotte)

(大家唔好誤會﹐個餅唔係我整o架﹐hehe...... )[/quote]
幾靚喎 :em04:
請問學呢個蛋糕要幾$$呀?[/quote]
會員價$310
貴呀,不過個亞sir教o既餅面裝飾真係好靚,所以無法啦!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:413070b01b="bikbark"]會員價$310
貴呀,不過個亞sir教o既餅面裝飾真係好靚,所以無法啦![/quote]
多謝妳提供咁多資料 :em21:

會員都要 $310 真係唔平喎!如果唔係會員咪 :?
但個"火星同地球"又真係幾靚幾得意o既!

[quote:1294f0919c="Billy"][quote:1294f0919c="dick&queenie"]billy,你咁型
你女朋友會唔會陪你?? :mrgreen:[/quote]

好出奇咩伯爵都係咁.
何況女友係道點識女仔呀.(講笑)
BILLY  :em20:  女友
我想睇下間野O唔OK至一齊去學. [/quote]

都好喎...不如一齊實地視察一下環境,
例如地方整唔整齊,
學整餅的女性平均年齡多少、人品好唔好....... :em12:  :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]