藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kaman
打印 上一主題 下一主題

電視接收不清 [複製鏈接]

想問是光是暗..關晤關接收事 ?
JANICE :em11:

請問大家你地部電視 有無時光時暗..我叫"東芝"修理員上黎睇..佢話係我條天線問題....係地有無咁情況出現呢 ?

dick&queenie ;

咁點算啊 ! 我二手黎喎 ! 到晤知係邊到搵返裝修師傅..有無其它辦法呢 ?

....

[quote:2295104f94="dracula"]加個放大器有冇用?? :?:[/quote]

加個放大器 放係邊到...
我一直以為係部電視問題添 !  :em01:  :em01:

[quote:9499ab0b08="Jeffrey & Shirley"]如果有需要,星期六可以攞部 LCD TV 上去你到,幫你 check 下天線有無事吖。[/quote]

晤該JEFFREY ; 暫時 不用了 我朋友話佢幫我睇下先喎 !  :em19:

[quote:16b7cb1298="Jeffrey & Shirley"]其實今日我都要入 RC,所以無乜問題。 :wink:

如果你地需要幫手就出聲啦![/quote]

thks ! 攪掂了 !  :em19:

[quote:f8a9780fec="BLUE"]Jeffrey;搵晤到你 ! 8)   8)[/quote]

玩失蹤添 !  :mrgreen:  :mrgreen:
<jeffrey 講笑o乍 ! 晤好嬲>

原因係大房個天線掣接駁去客廳個天線位太鬆的關係所以會晤清 !
但仲係差左小小不過相比之前好左好多 !

[quote:4c5638ad6e="coco110"][quote:4c5638ad6e="OON"]請問大家你地部電視 有無時光時暗..我叫"東芝"修理員上黎睇..佢話係我條天線問題....係地有無咁情況出現呢 ?[/quote]

我地果度都係咁....  :twisted:  :twisted:[/quote]

比之前好了好多 !  :em11:

blue ; 你仲未整返好咩 ?