藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kaman
打印 上一主題 下一主題

電視接收不清 [複製鏈接]

請問只是第二座
還是其他座都一樣嗎??
永遠愛著您 :em21: [/code]

剛打電話落管理處....
佢地話,因為對面貨櫃影響 :?: 。可能會更改天線位置.....為期三星期。
我問佢係由今日我打電話比佢計三星期,定係整左好奈。
我又即時話:因為幾個禮拜前,已有業主講過,聽電話姐姐仔立刻支唔以對。
各位....睇來大家每隔幾日要打電話丙下佢 :em13:  :em13: ....否則拖到唔知幾奈...
各位....記底所需號碼31651500 :evil:

[quote:01fa0922ff="Suzuki"]I already call them on Sat and Sunday la.. I am always 丙佢....[/quote]

good job & well done... :em11:
各位藍澄兒女......做野... :evil:

琴晚開始好似好番好多喎

Re: I want my STAR WORLD

[quote:626dca1253="bean"]hi am new in RC. very upset with the Star Channel. It's been gone for week back for a few days and gone again.............. called the office this morning. hope can get it back soon :em01:[/quote]

係呀,唯一我喜歡的star world冇左,平時每個星期六,我都睇摔角,而家冇得睇..... :em06:

[quote:58f75593a7="OON"]請問大家你地部電視 有無時光時暗..我叫"東芝"修理員上黎睇..佢話係我條天線問題....係地有無咁情況出現呢 ?[/quote]

查實近幾星期,電視接收都不錯,除了bbc world之外,其他都ok
又的確沒有時光時暗的出現,會唔會你TV線改位出錯, :?:
這是普遍藍澄住戶會發生的問題,要搵裝修幫你改TV掣師傅睇睇 :em06:

[quote:11d9f60941="OON"]dick&queenie ;

咁點算啊 ! 我二手黎喎 ! 到晤知係邊到搵返裝修師傅..有無其它辦法呢 ?

....[/quote]

你二手?咁你係唔係大單位?個TV掣響邊?
如果大單位即D E 室,原先和黃交樓就已經整左個TV制,響廳中間地下。
但其他單位,個TV掣響天花板,業主要使錢搵人改掣,先方便接駁電視。
....

[quote:a4f14a3008="OON"]thks ! 攪掂了 !  :em19:[/quote]

咁,之前收得咁差,查實係咩問題呢?? :!: