藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

[quote:edbb417492="女"][quote:edbb417492="Jess&Burns"]我既志願: 到全世界流浪. 背著背裹 到世界各地旅行. 去到邊 訓到邊. 不須要理時間的限制. 喜歡做自已想做的事.
無錢? 在當地找暫時工~
無飯食? 唔食算數~

當然... 是沒有實現. 因為我份糧要養好多人....唔可以唔理佢地.[/quote]

Burns 會養你..... :em12:[/quote]

佢呀???????

咁我相信如果佢養得起的話 都會養既...佢係果d 賺到10蚊 比9蚊我個種人. ops:
不過而家我們大家都要努力賺錢呀~  
===

[quote:0322f9a20d="Jess&Burns"]
佢呀???????

咁我相信如果佢養得起的話 都會養既...佢係果d 賺到10蚊 比9蚊我個種人. ops:
不過而家我們大家都要努力賺錢呀~  [/quote]

:em16:  :em16: 應該賺到10蚊 比10蚊你,等你比番1蚊佢,咁就VERY骨喇! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 你的志願

[quote:e6c70d2ed6="dick&queenie"][quote:e6c70d2ed6="leemoksau"]
"淚眼殺星"好似是III级 因为目标是靓女 所以杀o左之后会流"鳄鱼的眼泪". queenie俾你睇o羊? :em12:[/quote]

個故仔...好似唔係咁喎... :em16:  :em16:
咁你細個志願又係咩先... :!:[/quote]
唔係? 等我揾返阿哥本公仔书 如果係你食o左人巨?
我細個志願是当差.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

幼稚園時:老師無問,所以無諗! :?:
小學時:要作文,寫o左機械工程師! :
中學時:諗著有得玩就玩,畢業先算! :mrgreen:
大學時:唉,知道呢個世界咁現實,都唔再去諗喇! :em05:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我細個時諗住做F1車手風馳電制戴住頭盔幾型仔!
(果陣係保露絲&羅逹時代)

[quote:1eda3d8f80="grassman"][quote:1eda3d8f80="Jess&Burns"]
佢呀???????

:em16:  :em16: 應該賺到10蚊 比10蚊你,等你比番1蚊佢,咁就VERY骨喇! :mrgreen:[/quote]

你係咪那個比10 蚊的人?  :em12:

p.s. 佢比9蚊我 我都驚驚地... 你知啦. "女人" 天生都是購物狂....我自已都要非常克制自已.... 重比晒d 錢我喎? 唔得掂.. 供樓d 錢都買埋野就死啦~
===

[quote:273814c22a="女"]我由細細個開始....想大個左之後做師奶
嫁個好老公 老公出去做野
而我係屋企相夫教子 煮飯比家人食
係咪好冇大志?[/quote]

我覺得你個志願非常好 我都好想.... :mrgreen:

Re: 你的志願

[quote:9c06b5a975="leemoksau"][quote:9c06b5a975="dick&queenie"][quote:9c06b5a975="leemoksau"]
"淚眼殺星"好似是III级 因为目标是靓女 所以杀o左之后会流"鳄鱼的眼泪". queenie俾你睇o羊? :em12:[/quote]

個故仔...好似唔係咁喎... :em16:  :em16:
咁你細個志願又係咩先... :!:[/quote]
唔係? 等我揾返阿哥本公仔书 如果係你食o左人巨?
我細個志願是当差.[/quote]

莫愁
唔使check啦,個故仔的確唔係咁.
本書我都有睇,池上遼一&小池一夫.
講日本加香港黑社會.
我讀中學果時出,我整套睇過.
好三級係真o既.

[quote:03ea7ca0a3="Jess&Burns"][quote:03ea7ca0a3="女"][quote:03ea7ca0a3="Jess&Burns"]我既志願: 到全世界流浪. 背著背裹 到世界各地旅行. 去到邊 訓到邊. 不須要理時間的限制. 喜歡做自已想做的事.
無錢? 在當地找暫時工~
無飯食? 唔食算數~

當然... 是沒有實現. 因為我份糧要養好多人....唔可以唔理佢地.[/quote]

Burns 會養你..... :em12:[/quote]

佢呀???????

10蚊比9蚊?我一定做唔到.
咁重有人生樂趣既?
最多係有錢一齊使咋.
重話10蚊比10蚊"team".
唔怪得Leo話”結左婚.....................都好快樂”.
咁多點點點啦.

[quote:5fbaafa4f7="Tomato"][quote:5fbaafa4f7="女"]我由細細個開始....想大個左之後做師奶
嫁個好老公 老公出去做野
而我係屋企相夫教子 煮飯比家人食
係咪好冇大志?[/quote]

我覺得你個志願非常好 我都好想.... :mrgreen:[/quote]

你都成功左大半啦劉太
不過仲差少少 就係要生返一兩件出黎