藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

Re: 你的志願

[quote:e0fac0b1ba="Billy"][quote:e0fac0b1ba="leemoksau"][quote:e0fac0b1ba="dick&queenie"][quote:e0fac0b1ba="leemoksau"]
"淚眼殺星"好似是III级 因为目标是靓女 所以杀o左之后?N流"鳄<籅熔廊?. queenie俾你睇o羊? :em12:[/quote]

個故仔...好似唔係咁喎... :em16:  :em16:
咁你細個志願又係咩先... :!:[/quote]
唔係? 等我zM返阿哥本公仔书 如果係你食o左人巨?
我細個志願是当差.[/quote]

莫愁
唔使check啦,個故仔的確唔係咁.
本書我都有睇,池上遼一&小池一夫.
講日本加香港黑社會.
我讀中學果時出,我整套睇過.
好三級係真o既.[/quote]

亞[小蕙]姨教我地:應該用藝術既角度去睇! :em04:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

細個時係為左交功課先被迫寫...護士 :em18:
依家想唔駛做,又有銀兩可以同R環遊世界   

:em21:

我有個朋友 老公以前使慣左
而家有左頭家 佢老婆(即係我個friend)要佢 每個月都比晒份糧佢
佢每日只有$100使炸
我覺得女人天生係管錢0既動物............... :mrgreen:

[quote:ba897738d7="Billy"]
10蚊比9蚊?我一定做唔到.
咁重有人生樂趣既?
最多係有錢一齊使咋.
重話10蚊比10蚊"team".
唔怪得Leo話”結左婚.....................都好快樂”.
咁多點點點啦.[/quote]

火火都post過一段文章,錢是煩惱的根源,比哂D錢老婆,自己咪無煩惱law! :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:bcb28fcd37="女"]我有個朋友 老公以前使慣左
而家有左頭家 佢老婆(即係我個friend)要佢 每個月都比晒份糧佢
佢每日只有$100使炸
我覺得女人天生係管錢0既動物............... :mrgreen:[/quote]

好似唔只是管錢0既動物.
係咩都想管0既動物.
有時都要係男人角度諗o下先得o架.
唔係個男人會好”伸”苦o架.

[quote:ecff1cee04="grassman"]火火都post過一段文章,錢是煩惱的根源,比哂D錢老婆,自己咪無煩惱law! :em17:[/quote]
hehe...等我幫你分擔o下煩惱啦 :em12:

[quote:83896b62d7="grassman"][quote:83896b62d7="Billy"]
10蚊比9蚊?我一定做唔到.
咁重有人生樂趣既?
最多係有錢一齊使咋.
重話10蚊比10蚊"team".
唔怪得Leo話”結左婚.....................都好快樂”.
咁多點點點啦.[/quote]

火火都post過一段文章,錢是煩惱的根源,比哂D錢老婆,自己咪無煩惱law! :em17:[/quote]

重無埋樂趣"team". :em06:

可能好多女人都係天生管錢既動物.. 但我就肯定係使錢既動物.
===

[quote:64bf2530e9="Billy"]
重無埋樂趣"team". :em06:[/quote]

但我又唔覺得BURNS 無樂趣喎... 佢好似成日都好開心既?!    

睇黎錢紙真係煩腦既根源~你諗諗佢丫. :em12:
===

[quote:cd3e1609b5="Jess&Burns"][quote:cd3e1609b5="Billy"]
重無埋樂趣"team". :em06:[/quote]

但我又唔覺得BURNS 無樂趣喎... 佢好似成日都好開心既?!    

睇黎錢紙真係煩腦既根源~你諗諗佢丫. :em12:[/quote]

我諗個個男人都唔同.
要求同興趣都唔同.
如果kyu係咁.邊有套咁正o既Hi-Fi玩啊.