藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: MandyG室
打印 上一主題 下一主題

和大家分享親手整的cake [複製鏈接]

[quote:25f45efe4a="dracula"] :em05:  妳笑得咁奸........
:em04: orh~~~~ 妳諗住送比我 ~~ 多謝哂~~多謝哂~~ :mrgreen:[/quote]
我係笑得燦爛 :mrgreen: 並非笑得奸 :em16:
你放心啦!等我學識整蛋糕之後,就會加埋毒藥一併送俾你 :em09:

[quote:d442d4ff2d="MandyG室"]要用焗爐呀 整左參不多二個半小时 個亞sir黎.都幾好人..

一堂200-300元. 那個要三百元 下午o的班平o的!

我都想買焗爐..

但整一個cake 要買太多野..

所以都係..

學多幾次先 算!

下次想學朱古力Mousse Cake 同心太軟[/quote]

包唔包埋個蛋糕啊.

Billy 學費包哂材料o架~

R&M.... 我就算死~~ 都要食!!!!!
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d16a562ac0="dracula"]R&M.... 我就算死~~ 都要食!!!!![/quote]
OK!你要"史"我無理由唔俾你去"史"o架!
咁你要快人一步,理想先至會達到 :em02: ...個Cake遲o的寄俾你喇 :em07:

MandyG室︰

Thanks !

[quote:6621af2799="dracula"]我整o個隻剩係要"雪"
所以大家都可以試試整~ 好方便~[/quote]
伯爵︰

講真,我真係幾有興趣學整你o個個芝士蛋糕,可否傳授一些功力俾我?

Thank you!

我好肚餓呀.... :cry:

我都係自己喺website喥學0架咋(跟住自己再改少少方法)!  因為唔捨得比幾佰蚊人哋先至學倒一個半個蛋糕...好貴呀!!!  我屋企買咗個焗爐先至焗咗幾次(因為有啲根本唔駛焗) 其餘都係用嚟整吓鹽焗雞翼呀...牛油焗金菇呀...等等...

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:438a889ff9="dick&queenie"]我都係自己喺website喥學0架咋(跟住自己再改少少方法)!  因為唔捨得比幾佰蚊人哋先至學倒一個半個蛋糕...好貴呀!!!  我屋企買咗個焗爐先至焗咗幾次(因為有啲根本唔駛焗) 其餘都係用嚟整吓鹽焗雞翼呀...牛油焗金菇呀...等等...

q.[/quote]

我朋友同我講整蛋糕通常都有d秘技.
唔去學唔知o既播.

重有整蛋糕要有好多tools.
自己好難播.

[quote:a455c37425="Billy"]我朋友同我講整蛋糕通常都有d秘技.
唔去學唔知o既播.

重有整蛋糕要有好多tools.
自己好難播.[/quote]
totally agree!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的