藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4962|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

偏頭痛 [複製鏈接]

你地有無人有偏頭痛0架?

偏頭痛發作ge時候真係好痛好辛苦.......有無人同我一樣0架? :cry:

我都有偏頭痛  
醫生話無得醫 !

你係咪唔夠訓呀?

無得醫 :cry: ...... 又唔知係乜原因搞到發作....我訓得好夠 唔知係咪訓得耐得滯.....
醫生話可能係奶類食品引致......我要戒食朱古力同雪糕.....好慘

Tomato I sorry hear that. My boss also have it she cannot stand for very strong light and pressure as well. Take panadol when she feels there are ZZZZZ on her eye she will get better. She also cannot take chocolate.....
I think may be pressure is the main reason so relex ......

我尋日食左粒panadol都唔得.....仲閃左3次zzzzz
好辛苦...今日起身都仲覺得個頭有d痛...

可能我呢排多野做......等我今晚大食會relax0下先 :mrgreen:

[quote:dfdd74d34d="BLUE"]我都有偏頭痛  
醫生話無得醫 ![/quote]
你可試下做香薰耳燭
有D人如果有鼻敏感
&時時洗頭弄濕耳仔
都會有這情況(頭痛 )
通常醫生都話無得醫
但用耳燭可改善

[quote:9dc6ed8243="butbut"][quote:9dc6ed8243="BLUE"]我都有偏頭痛  
醫生話無得醫 ![/quote]
你可試下做香薰耳燭
有D人如果有鼻敏感
&時時洗頭弄濕耳仔
都會有這情況(頭痛 )
通常醫生都話無得醫
但用耳燭可改善[/quote]

係咪要去d專門店做?

係咪用香薰香係耳上邊點,這在好多美容院都有喎

可去美容院做因為一般都做面部引流連耳燭會好D
(不過耳燭質量都重要大陸出冇效)外國好 :em11: