藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

李莫愁....生日快樂 [複製鏈接]

多謝咁多位 :em14:
我... :em06:  :em06: 好感動呀 :em01:  :em01:  :em01:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

Re: 李莫愁....生日快樂

[quote:00e17db7ac="dracula"]過兄.....你唔陪佢過生日 小心佢連你另一隻手都切埋 咁你就真係兩袖清風 lu~
[/quote]
GOOD IDEA! :em11:

[quote:13d5dd1ee7="Billy"]莫愁

生日快樂
年年有今日
歲歲有今朝
一年靚過一年 :em04:
一年搵多過一年. :em04:  :em04:
更重要係早日搵個如意郎君. :em21:
到時可以改名"李開心"或"李快樂"啦.

Billy上     [/quote]
"你開心" "你快樂"?  :

[quote:2799104ee5="wychan"]生日快樂.....

好 一於上ken古墓和眾英雄豪傑痛飲千杯...[/quote]
乜今晚唔係上billy度咩? 唔緊要 可以上完kyu度再上billy度 又或者上完billy度再上kyu度. 至緊要"今晚有酒今晚醉".  :em19:

我冇問題呀.

[quote:770bda5ca3="BLUE"]莫 愁

祝 你 生 日 快 樂 !!!

今 日 有 多 少 個 猛 男 陪 你 呢 ???  :em12:  :em12: 這樣就不用再 " 愁"
哈哈!  :em04:[/quote]
我唔要猛男 我要靚女!  :em04:  :em04:

[quote:1938fed08f="R & M"]恭賀莫愁壽辰之喜...

o係今晚月黑風高o既晚上........我...嘿嘿嘿! 8)
就送上 Birthday Kiss 一個來賀賀妳 :em21:  :em07:[/quote]
我唔要鍚面朱登 我要咀咀... :em04:
(R要恰醋了)

[quote:8ea3a25763="alankle"]Happy birthday~~~
Hope you never confuse~~~[/quote]

Thank you alankle.  I never confuse.
I'm always clear-headed.  That's my problem. :mrgreen:

[quote:34096ef478="Jess&Burns"]莫愁. 生日快樂!!!! 希望你今年無咁多出TRIP.可以留多 D時問在RC 享受下生活.[/quote]
多謝你. 承你貴言啦.  :

Re: 李莫愁....生日快樂

[quote:14599fa2c1="dick&queenie"]李莫愁,你今日牛一
但小龍女已經係我既人,佢唔得閒返古墓陪妳.....
早日搵返個如意郎君,一齊去練"玉女心經"吧 :em12:  :em12:

楊過上[/quote]
咩收得咁埋啦 間中帶出o黎見o下人嘛. 我又唔會搶o左佢.
你呀 咪咁花心呀 一時又扮過兒一時又扮誠俊哥 一腳踏兩船.
多謝! :em14: