藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: P女
打印 上一主題 下一主題

擺酒音樂 [複製鏈接]

[quote:7ac8a46a5a="Jess&Burns"][quote:7ac8a46a5a="AngusZire"][quote:7ac8a46a5a="Jess&Burns"]咁樣...

6 點到 你去到酒樓/ 店. 應該要切蛋糕及開始拍照. 咁要播一首 咁就一直播到入席架啦... 最好就只係音樂 ( 要不有人唱既 ). sweet d 既歌啦... 悠長假期啦. 月半彎啦.. 我覺得都唔錯.

到進場 通常會播: Conon in D major ( 即結婚進行曲 )
食乳豬又會播一首啦..
敬酒又有一首.
送客又有一首.

一般是有5 首要預備定啦~

我上星期剛做完姐妹 所以還是很清楚.
我有份rounddown  你是否須要參考下?[/quote]

Please PM to me!
thanks

AngusZire[/quote]

Pls PM your e-mail to me which is excel format... can't read in the PM stage....[/quote]

Thanks PM you la

[quote:7825ba8820="Jess&Burns"]咁樣...

6 點到 你去到酒樓/ 店. 應該要切蛋糕及開始拍照. 咁要播一首 咁就一直播到入席架啦... 最好就只係音樂 ( 要不有人唱既 ). sweet d 既歌啦... 悠長假期啦. 月半彎啦.. 我覺得都唔錯.

到進場 通常會播: Conon in D major ( 即結婚進行曲 )
食乳豬又會播一首啦..
敬酒又有一首.
送客又有一首.

一般是有5 首要預備定啦~

我上星期剛做完姐妹 所以還是很清楚.
我有份rounddown  你是否須要參考下?[/quote]

Jessica ; 可不可以比一份我呢 ?
\'Blue\' :yeah: :yeah:

出場用 : 戀愛世紀個首音樂 我的驕傲  等你願意 (李克勤)
中場敬酒 : 愛是永恆
完場就用 : 每天愛你多一些
JANICE :em11: