藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

急訊: 向和記查詢我們對RC的疑問-募集你的聯署 [複製鏈接]

喵~
哎唷~~鬼咁熱鬧 貓貓又要o黎!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

我地星期五會到.......  

We will join on Sat

兩日都去唔到....咁點做好?!?!?!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我同我honey會星期六到.... ^^..
應該會去睇樓個段時間.... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

sorry. 我地倆個都黎唔到
但我地會send 資料俾wychan 的..
:em09:
耶和華是我的牧者 我必不至缺乏~!

[quote:d510007af3="diedsee"]兩日都去唔到....咁點做好?!?!?![/quote]

如果你個兩日都唔可以到而又同意我們咨詢信的內容。歡迎大家參與『記名聯署』請把以下資料PM給WYCHAN 或電郵到rcrest_friends@yahoo.com.hk (25/08/2003 23:00止

1) 業主全名(聯名戶則需填上兩個名字) 及
2) 臨時買賣合約編號)
3) login name

多謝支持

我同男朋友都唔可以來~~~~~ :em01:

[quote:0b7f1b1e4a="wychan"][quote:0b7f1b1e4a="diedsee"]兩日都去唔到....咁點做好?!?!?![/quote]

如果你個兩日都唔可以到而又同意我們咨詢信的內容。歡迎大家參與『記名聯署』請把以下資料PM給WYCHAN 或電郵到rcrest_friends@yahoo.com.hk (25/08/2003 23:00止

1) 業主全名(聯名戶則需填上兩個名字) 及
2) 臨時買賣合約編號)
3) login name

多謝支持[/quote]

係呀 大家就算去唔到 都請你地  pm wychan 等我地可以有你地既 authorize 加你地個名上去個信上面

多d 戶既聯署 更有 bargaining power

但點都係親身去簽個名 個簽名效用大d 同埋...大家見下面  :wink:

我有問題~~~~~~呢2日天氣都唔係太好..................萬一到時落起雨黎......d人就會堆埋入商場入面............咁到時會好多人.............如果我地係肯記等會唔會比人趕呀 :?:  :?:  :?: