藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

我最喜愛的網友~ [複製鏈接]

[quote:1add1ba084="SEVEN"]我最喜愛網友:Mr. & Mrs. FireFire    :[/quote]

我更喜歡Fire's 兩個
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

久違了大家!
別忘記RC入伙時候一班功不可沒的網上英雄啊!
原居民2004~2013

你地pm 比我都得架. 踴躍d 啦~

上年好似係Mr Fire win 左.
===

同意!

真的要多謝一班技術人員,沒有您們這班莫後功臣,我地就沒有這個地方吹水 :em21:

其實Wychan G-Net kyu......等等都幾好﹐最衰只可以選一個啦。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:6e31d3d4d4="vivian"]久違了大家!
別忘記RC入伙時候一班功不可沒的網上英雄啊![/quote]

如果係咁我會選R.V................... o既孖生細佬 G-Net 啦.
(唔知有冇估錯呢) :em02:

[quote:1e92ad5041="Billy"][quote:1e92ad5041="vivian"]久違了大家!
別忘記RC入伙時候一班功不可沒的網上英雄啊![/quote]

如果係咁我會選R.V................... o既孖生細姥 G-Net 啦.
(唔知有冇估錯呢) :em02:[/quote]

Rambler.....你睇......
算老懷安慰喇掛~~~
當日大家苦心挽留你響度.....
係你應得既~~~ :em11:  :em11:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我提名: dick&queenie 

因為佢帶比呢度好多歡樂.佢d 文章好到肉.有時睇到真係笑到肚痛.
===

dick 恨到啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:51f6387f3f="dick&queenie"][quote:51f6387f3f="Billy"][quote:51f6387f3f="vivian"]久違了大家!

如果係咁我會選R.V................... o既孖生細姥 G-Net 啦.
(唔知有冇估錯呢) :em02:[/quote]

Rambler.....你睇......
算老懷安慰喇掛~~~
當日大家苦心挽留你響度.....
係你應得既~~~ :em11:  :em11:[/quote]

Rambler 同 "F1" 咩關係呀 :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!