藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4748|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

昨晚有人開Party [複製鏈接]

昨晚有人在二座開party.
到一時多還沒完.
而且還玩得很大聲. :em16:

原來rc隔聲很差.
我樓下忍不住大喊"嘈完味". :evil:

我要關window才能入睡.
請大家多多自律 謝謝. :em02:

Re: 昨晚有人開Party

[quote:b2ea32a95e="Billy"]昨晚有人在二座開party.
到一時多還沒完.
而且還玩得很大聲. :em16:

原來rc隔聲很差.
我樓下忍不住大喊"嘈完味". :evil:

我要關window才能入睡.
請大家多多自律 謝謝. :em02:[/quote]

係呀! 昨晚我就聽唔到 但上個星期六又係有人開P 成12點幾 1點鍾都仲聽到大笑聲呀! 都唔知係樓上定樓下 想去敲門都唔得!  :cry:  :cry:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我响廳睇緊天國的階梯dvd時都聽倒呀(電視都有教啦...我都識得將音量收細,免得嘈住其他人...尤其我老公)!),嗰陣時都差不多成點幾兩點鐘,佢哋仲好鬼大聲,成班男人聲。我覺得應該係佢哋"珊"窗至真,唔通吓吓要有人上門拍門投訴"抺"哂面不歡而散先至安樂咩?!   :evil: 都咁大個人喇,你估仲係BB仔呀,賴屎賴尿都唔識得控制咩!!!!!   :twisted:
q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e22303c5d3="dick&queenie"]我响廳睇緊天國的階梯dvd時都聽倒呀(電視都有教啦...我都識得將音量收細,免得嘈住其他人...尤其我老公)!),嗰陣時都差不多成點幾兩點鐘,佢哋仲好鬼大聲,成班男人聲。我覺得應該係佢哋"珊"窗至真,唔通吓吓要有人上門拍門投訴"抺"哂面不歡而散先至安樂咩?!   :evil: 都咁大個人喇,你估仲係BB仔呀,賴屎賴尿都唔識得控制咩!!!!!   :twisted:
q.[/quote]

係啦! 真係好離譜呀! 呢d係公民意識黎架嘛!!d笑聲真係好應架! 不過 我相信一定唔會係q你地! (雖然我地樓上樓下) :em12: Yan
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

For me I will call securitylet them find out.
May be  they are BB仔呀 don't know how to respect themselves and others.

大約幾多樓?

I live in mid floor Flat F.
Can hear the noise very clear.
I think the noise may come from 20~30/F Flat F/G.

嘈音是在3座26樓某個單位傳出來
再嘈下次就報警

唔怪得d聲我咁應啦.

Oh...估唔到隔離座仲應聲喎...好似今晚咁 around7點幾 我聽到有個男人講野喎..以為樓上樓下啦! 點知0係窗台望出去 竟然係3座既C單位有個男人0係窗台度講電話 :em03: ...真係好應聲架...