藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4847|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

做secure可以禁? [複製鏈接]

5 座黎左個新女secure. 次次早上出門口都見到佢係到用mobile "king" 計.
一次兩次都話ok la . 次次都係禁 . 真係睇唔過眼.

你講o個位係唔係"廿幾歲"長頭髮呢???

係呀

佢之前係我地2座既時候都係咁,
唔係見佢傾電話,就係o係到send短訊,
.........出事都唔知點算.......... :!:

咦 六座之前都有個長髮女仔 我都見過佢兩次傾電話喎 係手提電話 唔知係唔係同一個人呢?? 我見佢咁 我都有少少慶架.
藍澄藍澄我愛你

[quote:5a3ca5224e="R & M"]佢之前係我地2座既時候都係咁,
唔係見佢傾電話,就係o係到send短訊,
.........出事都唔知點算.......... :!:[/quote]

早上出門口係咁 晚上回家係咁 :em16:

真係要唔要投訴佢呢 咁樣唔得架喎....
藍澄藍澄我愛你

[quote:b6d7951a2a="Crystal"]真係要唔要投訴佢呢 咁樣唔得架喎....[/quote]

無錯 ! 一定要投訴喇 !

有次我o係L5等lift 其中兩部lift停o左 o個女保安都無理 要到我開口問佢先去跟
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Re: 做secure可以禁?

[quote:7497e0b5ee="Stephen@RC"]5 座黎左個新女secure. 次次早上出門口都見到佢係到用mobile "king" 計.
一次兩次都話ok la . 次次都係禁 . 真係睇唔過眼.[/quote]

個條pk成日係到用mobile "king" 計. 打電話俾emo投訴,日日掛住煲粥,離晒大譜!!!!!!!!!!!!
p.s 煲粥煲到發晒姣,唔做野!!!
(X8婆,X波羅)
努力現在, 享受未來。 Work hard today enjoy tomorrow!