藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5134|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

由冇人玩xbox--fable(中文版),唔使錢!! [複製鏈接]

因小弟download左隻 fable中文版(xbox 遊戲)
用dvd-R 燒多左一隻,有冇人想要。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

唉!我同可安樂打機的日子實在太遙遠了! :em01:  :em01:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 由冇人玩xbox--fable(中文版),唔使錢!!

[quote:59edb47c40="dick&queenie"]因小弟download左隻 fable中文版(xbox 遊戲)
用dvd-R 燒多左一隻,有冇人想要。[/quote]

我想問下洗唔洗改機先玩到
如果唔洗就幫我燒多一隻丫...唔該晒 :em12:

同埋係咪其他game都可以燒???
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

Re: 由冇人玩xbox--fable(中文版),唔使錢!!

[quote:c0ffd2373a="藍澄小海豚"][quote:c0ffd2373a="dick&queenie"]因小弟download左隻 fable中文版(xbox 遊戲)
用dvd-R 燒多左一隻,有冇人想要。[/quote]

我想問下洗唔洗改機先玩到
如果唔洗就幫我燒多一隻丫...唔該晒 :em12:

同埋係咪其他game都可以燒???

sorry 係要改機先玩到...copy game
外面的確好少xbox 的老番。
自從入來藍澄之後,上網超快,好多game都係用BT 響網上搵。
8)[/quote]
自從入來藍澄之後,上網超快,好多game都係用BT 響網上搵。
8)

8)[/quote]
8)[/quote]

你改機上唔上到live呀? 我成日聽人講改左就上唔到live喎?
同埋你知唔知點駁live? :em04:
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

因為我改左機,唔係用正常方法玩xbox live,
用software,"xbox-connect"
因xbox 係等同一部電腦,同電腦port to port connect完,可以
用ftp 形式,將一些software 過落部xbox 度,例如模擬器,media player...等
如有興趣知更多xbox 的威力....再談。
但新改機方法,係響機背加個制,上live 都完全冇問題。

[quote:31fd3bfc74="dick&queenie"]因為我改左機,唔係用正常方法玩xbox live,
用software,"xbox-connect"
因xbox 係等同一部電腦,同電腦port to port connect完,可以
用ftp 形式,將一些software 過落部xbox 度,例如模擬器,media player...等
如有興趣知更多xbox 的威力....再談。
但新改機方法,係響機背加個制,上live 都完全冇問題。[/quote]

係邊度可以搵到多d依方面既資料??

www.xbox-sky.com

www.xbox-scene.com

you make get some information for Hack Xbox

If you want to buy copies of XBOX games you can contact me as one of my friends had a games shop in Golden. Please PM me when you want to buy so when I go there I can pick them up.

[quote:bd0f03235d="Eric&Mandy"]If you want to buy copies of XBOX games you can contact me as one of my friends had a games shop in Golden. Please PM me when you want to buy so when I go there I can pick them up.[/quote]

旺角好景商場都有得賣呀....100蚊3-4隻....