藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

大家估下呢舊係乜..? [複製鏈接]

[quote:ae7c0aa0f2="irisku"]係咩~~咁你地大概幾點去到呀?? 我地影緊相既時候都見到一對情侶係度影緊相呀唔知係唔係你地呢??[/quote]
大概下午3-4點啦!
我都見到有2對情侶0係度影相呀!哈哈!!

係囉..點解無啦啦會有一"忽"磚比火生火太執到既呢?
同埋呢隻色好似好容易污糟咁..

[quote:332921068a="Kiliyan"][quote:332921068a="irisku"]係咩~~咁你地大概幾點去到呀?? 我地影緊相既時候都見到一對情侶係度影緊相呀唔知係唔係你地呢??[/quote]
大概下午3-4點啦!
我都見到有2對情侶0係度影相呀!哈哈!!

係囉..點解無啦啦會有一"忽"磚比火生火太執到既呢?
同埋呢隻色好似好容易污糟咁..[/quote]

我地都係係3大幾4點鐘到呀~~我見到個男仔係著褲 個女仔係著裙既~~ 講笑咋~~我記得 :em16: 個女仔係著連身裙個男仔係著恤衫牛仔褲~~係唔係你地呀~~個女仔都幾靚女呀 8)